Venus kollekció

Venus Gyémánt jegygyűrű kollekció

Kézzel készült gyémánt jegygyűrű fazonok, melyeket kívánság szerint fehér-, sárga-, vörös-aranyból készítünk el. A választékban szerepel féldomború, egyenes, homorú profilú gyémánt karikagyűrű, melyeken különböző felületek jelennek meg, úgy mint a tükörfényes felület, homokfújt, selyemfényű, gyémántmattított, szálhúzott.

Látványvilág: A Venus első ránézésre egy klasszikus karikagyűrű fazonokat felsorakoztató kollekció. Ez az állítás igaz, azonban ha jobban szemügyre vesszük a gyűrűk formatervezését láthatjuk, hogy tele van finom apró kontrasztokkal. A felületek kombinálják a szálcsiszoltat a tükörpolírozottal,  az egyenest a domborúval, a keskenyet a szélessel. A Venus olyan gyémánt jegygyűrű párokat foglal magába melyek gyönyörködtetőek a szemnek és kényelmes viseletet biztosítanak a mindennapokban. Biztosak lehetünk benne, hogy életünk végéig elkísérnek minket.
 
Drágakő: A Venus csoport drágaköve a gyémánt. Ezek a gyémánt jegygyűrű fazonok precíz kidolgozottságukkal nem hagynak lehetőséget a tökéletestől való eltérésre. Mely drágakő lehetne jobban méltó arra, hogy éke legyen ennek a kollekciónak, mint a gyémánt. A drágakőfoglalás külön szakmát képvisel az ötvösségen belül, hisz egy élet is kevés, hogy valaki tökéletesen elsajátíthassa azt a több ezerféle technikát, amire szükség van itt. A Venus gyémánt jegygyűrű kollekció tele van érdekes foglalási technikákkal, melyek egyszerre biztosítják a drágakő biztonságát és azt, hogy minél szabadabb legyen kő és így minél több fényt kapjon.
 
Jegygyűrű Felületek: A belső felületeket tükrösre hagytuk, míg a külső nagyobb felületek vagy szálcsiszolt vagy selyemfénnyel láttuk el. A kívül körbefutó homorú felületek minden esetben tükrös polírozást kaptak.
 
Jegygyűrű Méretek: A Venus gyémánt karikagyűrű kollekció nem tartozik a nagyon széles gyűrűk közé. Legtöbb esetben 4.0-5,5 mm-es szélességűek.
 
Szállítási határidő: a gyémánt jegygyűrű fazonok gyártási ideje 2 hét. Egyedi igények teljesítése módosíthatja a szállítási határidőt. Ilyen lehet például az eredeti szélesség módosítása vagy egy rózsaszín gyémánt befoglalása.  

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 12:00 20:00

SZ- V: ZÁRVA

Keressen összes termékünk között
Kategória
Gyémánt gyűrűk
Karikagyűrű
Eljegyzési gyűrű
Koktél ékszerek
Ár
< 60 eFt
60-120 eFt
120-220 eFt
> 220 eFt
Szín
Fehér
Sárga
Rozé
Keresés terméknév alapján
Keresés az összes termék közt