Telefonszám megjelenítése +36 30 539 1179 brillancyekszer@gmail.com
0

Üres a kosár :(

Brillancy Ékszer – Budapest

Bemutatótermünkben jelenleg csak akkor tudunk fogadni, ha időpontra érkezel. A saját és kollégánk egészsége érdekében kérjük, viselj maszkot és kesztyűt! Időpontot online rendszerünk segítségével foglalhatsz.

Üzletünk nyitva tartása: H-P 12:00 – 20:00

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

——

Cégünk gyémánt eljegyzési gyűrű, karikagyűrű és gyémánt ékszerek formatervezésével és készítésével foglalkozik. Az oldalon feltüntetett gyémánt gyűrű modellek csupán egy részét képezik kínálatunknak. Teljes kínálatunk megtekinthető bemutatótermünkben.

Lelkes kis csapatunk ékszertervezőből, ötvösökből, egy drágakő foglalóból valamint ékszerbecsüs kollégából áll. Közös bennünk, hogy szeretjük és keressük is a kihívásokat, így kifejezetten kedveljük az egyedi, új megoldásokat igénylő komplexebb feladatokat legyen az egy egyedi formatervű, kézimunkát igénylő eljegyzési gyűrű készítés vagy egy komolyabb technológiai megoldást igénylő karikagyűrű. Hisszük, hogy fejlődés rögös útján, csakis kitartó, precíz és kreatív munkával tudunk előrehaladni.

Design: célunk, hogy saját formatervezésű ékszereinkkel valódi értéket teremtsünk. Ékszertárgyainkat nem egy-két évre, hanem egy életre tervezzük. Reméljük, hogy bemutatótermünkben megtalálható eljegyzési gyűrű, illetve karikagyűrű modelljeink közt megtaláljátok a kedvetekre valót. Úgy gondoljuk azonban, hogy ékszermanufaktúránk akkor is jó választás, ha valami egyedit, korábban még nem látottat szeretnétek megtervezni. Kész terveket is fogadunk, illetve együtt is megtervezhetünk ékszereket. A választás a tietek. Egyedi ékszertervek leadását e-mailben vagy személyesen, bemutatótermünkben tudjuk fogadni.

3D-s tervezés: lehetőséget biztosítunk arra, hogy az áhított ékszer megvalósítása előtt egy 3D-s látványtervet készítünk az eljegyzési gyűrű formatervéről, így biztosítva a legnagyobb precizitást. Ez egy technika adta jó megoldás arra, hogy biztosak legyünk abban, hogy minden a helyére kerül.

Hogyan spórolhatsz nálunk? Ha már tudod, hogy mikor látogatnátok meg minket, foglalj nálunk időpontot és takaríts meg 5 % a leendő eljegyzési gyűrű vagy karikagyűrű pár árából. Nem kell mást tennetek csak a Kapcsolat aloldalon található elérhetőségek egyikén keress meg minket. Kollégáink visszajelezésétől biztos lehetsz benne, hogy mások nem fognak zavarni a böngészésben.

Tört arany beszámítás: legyen szó bármilyen nemesfémről, az értéket képviselhet. Kérdés, hogy tudsz-e vele élni? Ha ugyanis egy sosem hordott, nem kedvelt, esetleg sérült aranytárgy lapul a szekrényed mélyén túl sok hasznát nem látod. Hozd be hozzánk és cseréld el azt az ékszerbe zárt leendő emlékeidre. Tört aranyadat a napi világpiaci áron beszámítjuk kedvenc ékszered árába.

Brillancy Ékszer – Eljegyzési Gyűrű készítés Budapest
Bemutatóterem a Nyugati-térnél
1065 Budapest, Podmaniczky u. 11.
+36 30 539 1179
H-P: 12:00 – 20:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
brillancy.hu

Cégünk adatai:
Cégnév: Origin Gold Kft.
Cím: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 11.
Adószám: 22935199-2-43
Bankszámlaszám: 10404522-50526574-69831001
tel: +36 30 539 11 79
e-mail: brillancyekszer@gmail.com