ÖRÖK ÉLET GARANCIA

Anyaghibákra és a drágakőre

INGYENES FELÚJÍTÁS

Vállaljuk az ékszer ingyenes karcmentesítését öt alkalommal - így gyűrűd sokáig igazi fényében ragyoghat!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rendeld meg még ma álmaid gyűrűjét és mi INGYEN kiszállítjuk neked!

Lily Blonde Arany gyűrű

516 500 Ft

Lily Blonde arany gyűrű gyémánttal – Klasszikusan elegáns – Kézzel készült, egyedi arany gyűrű a Brillancy Ékszermanufaktúra kínálatából – Kedvező ár, örök élet garancia

Lily Blonde Arany gyűrű adatlapja

Drágakő típusa

Drágakő tömege

0,315 ct

Finomsága

585 ezrelékes

Gyűrű színe

Foglalj időpontot személyes tanácsadásra, amikor csak Veled foglalkozunk!

Ha most foglalsz időpontot, akkor 5% kedvezményt biztosítunk kiválasztott gyűrűd árából!

Leírás

A tervező ajánlása:

Lily Blonde arany gyűrű: Ennek a csodaszép 14 karátos sárga arany gyémánt eljegyzési gyűrűnek a megtervezésekor a kör motívumot helyeztük előtérbe, mely a világmindenséget, a határtalan teret, a korlátlan időt szimbolizálja. Célunk az volt, hogy egy olyan „örök” darabot alkossunk, melyet tulajdonosa egy életen át örömmel visel, és ami sosem megy ki a divatból, ahogy a szerelem sem. A középpontba egy 0,17 ct-os, 3,5 mm átmérőjű, briliáns csiszolású gyémántot helyeztünk, amelyet apróbbak ölelnek körbe. Optikailag nagyítják a központi drágakövet, valamint erősítik egymás fényét. Oldalt, a gyűrű vállrészére szintén kis gyémántokat ültettünk, így szerintünk kijelenthető, hogy ez a sárga arany gyűrű maga a Csillogás. Azoknak ajánljuk, akik kedvelik a kerek formákat, a szimmetriát és szeretnének még jobban tündökölni egy gyönyörű ékszer által.

Anyaga: arany
Finomsága: 585 ezrelékes, 14 karátos
Drágakő: briliáns csiszolású természetes gyémánt

Örök élet garancia: az ékszer felépítésére, az anyaghibákra és a drágakőre

Ingyenes felújítás: Vállaljuk az általunk készített arany gyűrű ingyenes karcmentesítését és tisztítását öt alkalommal (évente egyszer) a vásárlástól számított öt éven belül.

Ingyenes méretkorrekció: Ha nem találtad el a megfelelő méretet, mi vállaljuk a gyűrű ingyenes méretre igazítását.

Ajándék díszdoboz: A gyűrűhöz ajándékba adjuk a díszdobozt, melyet több féle színből Te választhatsz ki!

Fizess törtarannyal! Sérült, megunt vagy sosem használt arany lapul otthon a szekrény mélyén? Hozd be hozzánk és magasan beszámítjuk Neked a kiválasztott arany gyűrű árába.

Tetszik ez az arany gyűrű, de nagyobb gyémánttal, esetleg színes drágakővel képzelted el? Nálunk ez nem gond. Szívesen adunk ajánlatot a megálmodott ötleteidre. Keress minket bizalommal telefonon a +36 30 539 1179 számon, vagy az info@brillancy.hu e-mail címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!