Telefonszám megjelenítése +36 30 539 1179 brillancyekszer@gmail.com
0

Üres a kosár :(

Ékszer Webshop

Kínálatunkkal alapvetően három területre szeretnénk koncentrálni. Az eljegyzési gyűrűk mellé választhattok magatoknak karikagyűrű kollekciónkból vagy színesíthetitek a szürke hétköznapokat a koktél ékszerekből választott egy-egy darabbal.

Ékszer webshopunkban az kollekcióinkat folyamatosan frissítjük, így érdemes rendszeresen ellátogatni oldalunkra, hogy le ne maradj újdonságainkról.

Az oldalon megtalálható gyémánt ékszerek csupán egy részét képezik kínálatunknak. Ha kíváncsi vagy további ékszereinkre is, kérjük, látogass el bemutatótermünkbe (1065 Budapest, Podmaniczky u. 11. Westend City centertől, Parlamenttől pár perc séta).

Ha még nincs pontos elképzelésed, vedd igénybe az ingyenes eljegyzési tanácsadó szolgáltatásunkat. Ékszertanácsadónk ügyes ötletei segíthetnek neked abban, hogyan válaszd ki a párodhoz tökéletesen illő ékszert, vagy nézd meg top 10 gyűrűnket.

Lenyűgöző szépségű arany gyűrű választék, arany gyűrű árak, karikagyűrű árak. Vásárolj közvetlenül a gyártótól! Brillancy Gyémánt Ékszer Webshop és Bemutatóterem

Ékszertanácsadónkról többet ide kattintva tudhatsz meg.

Jó böngészést kívánunk!