Telefonszám megjelenítése +36 30 539 1179 brillancyekszer@gmail.com
0

Üres a kosár :(

TALÁLJÁTOK MEG A SZÁMOTOKRA TÖKÉLETES KARIKAGYŰRŰ PÁRT!

Üzletünk 12:00-tól 20:00-ig vár Benneteket minden hétköznap. Válasszatok személyre szabott, kézzel készült karikagyűrű kínálatunkból. Legyen szó hagyományos fazonról, vagy egyéni megrendelésről, mi rövid határidővel, kedvező áron elkészítjük. A karikagyűrű a végtelenség, a hűség és az összetartozás jelképe. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki a legkényelmesebb stílusban és színben a legmegfelelőbb jegygyűrűt válassza magának, és ebben mi versenyképes árakon segítünk.

Nézz körül honlapunkon, vagy ha szívesebben felpróbálnád a gyűrűt, látogass el budapesti bemutatótermünkbe ahol kedvező árak és varázslatos modellek várnak Rád!

Dream kollekció

Kétszínű karikagyűrűket találhattok ebben a kategóriában, melyeket igény szerint fehér-sárga vagy fehér-rozé párosítással készítünk. A választékban vannak gyémánt nélkül és gyémánttal díszített fazonok is, fényes és matt felületekkel.

Eternity kollekció

Szolid vésés, különböző felületek és gyémántok vidám játéka teszik kivételessé ezt a kollekciót. Azoknak ajánljuk, akik elegáns karikagyűrűt keresnek egy kis csillogással. Ha nem a fehérarany a kedvencetek, kérhetitek rozé- vagy sárga aranyból is.

Forever kollekció

Klasszikus, domború és enyhén domború karikagyűrűk alkotják ezt a kollekciót, melyeket kívánság szerint sárga aranyból, rozé aranyból vagy fehéraranyból készítünk. Ha örök darabra vágytok, ezek a karikagyűrűk hű társaitok lehetnek egy életen át.

Imagine kollekció

Látványos gyémántdíszítés és nem mindennapi formák teszik izgalmassá ezt a kollekciót. Különleges karikagyűrű párt képzeltetek magatoknak? Közülük biztosan megtaláljátok a tökéleteset. Megrendelhetitek sárga és rozé színben is.

Infinity kollekció

Egyenes és homorú profilú karikagyűrűk alkotják ezt a kollekciót, melyek rendelhetők fehér, rozé vagy sárga színben, fényes vagy matt felületekkel. Ideális választás azoknak a pároknak, akikhez közel áll a letisztult és modern stílus.

Venus kollekció

Elbűvölő sárga arany és rozé arany karikagyűrű párokból áll ez a kollekció. Egyesek darabok diszkrétebb, mások hangsúlyosabb gyémántdíszítéssel készülnek, hogy megtalálhassátok a hozzátok legjobban illőt. Kérhetitek fehérarany színben is.

show blocks helper

Szűrés ár alapján

Kategóriák

Gyűrű anyaga

Gyűrű színe