Koktél Ékszerek

Ebben a kategóriában különleges formavilágú, merész ívekkel, különleges foglalatokkal, felületkezelésekkel ellátott látványos, egyedi gyűrű designokat láthatunk.

A Koktél ékszerek hangsúlyosabb tömegű, sokszor 5-10 grammos darabok. Felületük a platinafémek családjába tartozó fehér vagy fekete ródiummal van ellátva. Kívánság szerint a koktél ékszerek platina vagy fehérarany alapanyagokból is készülhetnek.

Felület: koktél ékszerek felületét többféle módon csiszoljuk, polírozzuk. A felületek legtöbbször nem alkotnak homogén felületet, hanem kontrasztos módon egymást kiemelve díszítik a tárgyat. A szálcsiszolt vagy homokfújt felület például jól kihangsúlyozza a tükörpolírozott felületet. A selyemfényű felületek mellett jól mutat a gyémánt mattítás is. Ajánljuk mindenkinek figyelmébe az enyhén érdesebb homokfújt felületű, fekete ródiummal ellátott koktél ékszerek formavilágát. A köves díszítés mellett kedvelt eljárás a felületek zománcozása is, melyekkel csodálatos színes felületeket érhetünk el. 

Egyediség: az általunk tervezett koktél ékszerek számtalan formában, felülettel, különböző színű kövekkel megálmodhatók, elkészíthetők. Csak a fantázia szabhat határt. Részletek miatt keresd kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén.

Tervezés: a koktél ékszerek tág határok között mozognak. A kiállított ékszerek a mi ízlésvilágunkat tükrözik, azonban itt semmiképp sem szeretnénk megállni. Vendégeinket, megrendelőinket bevonva a tervezés, az alkotás folyamatába sokkal személyesebb, egyedibb formaterveket készíthetünk. Fontos! Formatervező kollégánkhoz kérj időpontot a megadott elérhetőségek egyikén.

Kő használat: csodálatos színekben pompázó drágaköveket használunk, melyeket ti magatok ki is választhattok az ékszer elkészülése előtt. Választhattok csiszolási formát és méretet is. Ezek lehetnek zafír, rubin, fekete gyémánt, smaragd, turmalin, tanzanit, citrin . Ezek kombinációja csodaszép színkombinációkat eredményezhet.

Szállítási idő: koktél ékszerek a látványtervek elfogadásától számított három héten belül készülnek el.

Ennyi terméket mutass:

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!