Telefonszám megjelenítése +36 30 539 1179 brillancyekszer@gmail.com
0

Üres a kosár :(

show blocks helper

Szűrés ár alapján

Kategóriák

Gyűrű anyaga

Gyűrű színe

Ezüst koktél ékszerek

Ebben a kategóriában különleges formavilágú, merész ívekkel, különleges foglalatokkal, felületkezelésekkel ellátott látványos, egyedi ezüst gyűrű design-okat láthatunk.

Koktél ékszerek anyaga: ezüst gyűrűinket a legfinomabb ezüstből, swarowski kövekkel készítjük. Az ékszerek hangsúlyosabb tömegű, sokszor 10-25 grammos darabok. Felületük a platinafémek családjába tartozó fehér vagy fekete rhódiummal van ellátva. Kívánság szerint a koktél ékszerek platina vagy fehérarany alapanyagokból is készülhetnek.

Felület: koktél ékszerek felületét többféle módon csiszoljuk, polírozzuk. A felületek legtöbbször nem alkotnak homogén felületet, hanem kontrasztos módon egymást kiemelve díszítik a tárgyat. A szálcsiszolt vagy homokfújt felület például jól kihangsúlyozza a tükörpolírozott felületet. A selyemfényű felületek mellett jól mutat a gyémánt mattírozás is. Ajánljuk mindenkinek figyelmébe az enyhén érdesebb homokfújt felületű, fekete rhódiummal ellátott koktél ékszerek formavilágát.

Egyediség: az általunk tervezett koktél ékszerek számtalan formában, felülettel, különböző színű kövekkel megálmodhatók, elkészíthetők. Csak a fantázia szabhat határt. Részletek miatt keresd kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén.

Tervezés: a koktél ékszerek tág határok között mozognak. A kiállított ékszerek a mi ízlésvilágunkat tükrözik, azonban itt semmiképp sem szeretnénk megállni. Vendégeinket, megrendelőinket bevonva a tervezés, az alkotás folyamatába sokkal személyesebb, egyedibb formaterveket készíthetünk. Fontos! Formatervező kollégánkhoz kérj időpontot a megadott elérhetőségek egyikén.

Kő használat: ezüst gyűrűk kő alapanyagaként elsősorban swarowski köveket használunk, melyek elérhetőek a színskála szinte összes spektrumában. Emellett rendelhetőek az ezüst koktél ékszerek fehér zafírral (leuko zafír), kék zafírral, a zöld olivinnel, apró vérvörös rubinnal, fekete gyémánttal, vagy a kvarc csoportban található citrint is. Ezek kombinációja csodaszép színkombinációkat eredményezhet.

Szállítási idő: koktél ékszerek a látványtervek elfogadásától számított három héten belül készülnek el.

Mind a(z) 6 találat megjelenítése