10 + 1 tökéletes helyszín lánykéréshez

Amikor eljön a lánykérés gondolata, sok fiúnak a gyűrű választás mellett a legnehezebb feladat a helyszín kiválasztása. Érdemes előre puhatolózni, (akár barátok, család bevonásával) hogy van-e esetleg egy rég megálmodott helyszín, mely különleges a kedvesednek. De ami igazán fontos, hogy tisztában legyél vele, hogy inkább látványos lánykérés közönséggel, vagy egy intim helyzet lenne-e komfortos számára, és természetesen számodra is.

1. Kirándulás, a természet szerelmeseinek

Ha szerettek túrázni és nem szeretnétek közönséget magatoknak amikor ez az emlékezetes és bensőséges pillanatot élitek át, akkor remek választás lehet egy eldugott, ám gyönyörű úti cél. Összekötheted a nyaralással, vagy tervezheted valamelyik hétvégére. Előnye, hogy nem kell nagyon messzire menni hozzá, hiszen kis hazánkban is rengeteg csodás hely található. És ne feledjük a sokszor kifejezetten párok számára kialakított vidéki vendégházak, vagy eldugott erdei lakok romantikáját sem. Ha szeretnétek, akár napokig nem találkoztok más emberrel a nagy kérdés feltevése után, így magatokban ünnepelhetitek a kapcsolatotok eme fontos mérföldkövét.

lánykérés ötletek

2. Tengerpart, nyaralásra fel!

Ehhez a helyszínhez sajnos már biztosan külföldre kell utaznotok, mégis megérheti hiszen ki ne szeretné a tenger, vagy óceán varázslatos közelségét. Lehetőséged lehet eldugott vagy forgalmasabb helyszín választására is attól függően mi számotokra az ideális. Ha szeretitek a fényképeket akkor remek lehetőségeket tartogat számotokra a part, például a homokba a rajzolhatod a kérdésed, vagy a tenger fölött nyújtózó naplemente előtt szelfizhettek.

lánykérés ötletek

3. Párizs, a romantika fővárosa

Már klasszikusnak számít az Eiffel toronnyal a háttérben eljegyezni a szeretett nőt és nincs is ezzel semmi baj. Párizs gyönyörű város és ha szeretnéd, hogy a kedvesed a film főszereplőjének érezze magát kitűnő választás lehet. Már csak egy tökéletes eljegyzési gyűrű kell és sínen vagy! 

lánykérés ötletek
lánykérés Párizsban

4. Vidámpark, az örök gyerekeknek

A házasság elköteleződés, ami a felnőtt lét egyik ismérve, de ez nem jelenti azt, hogy el kell felejteni a gyermeki játékosságot. Ha szeretnéd, hogy az alkalom felhőtlen jókedvben teljen nyugodtan válaszd ezt a helyszínt. Ha ügyesen időzítesz még a hullámvasút fényképezőgépe meg is örökítheti a párod első reakcióját. Csak óvakodj, hogy ki ne essen a kezedből a gyűrű!

lánykérés ötletek
lánykérés óriáskeréken

5. Állatkert az állatbarátoknak

Garantáltak a cuki fotók, ha állatkertet választasz a nagy nap helyszínére. Vagy állatsimogatót, csak vigyázzatok, hogy a gyűrű ne végezze valamelyik kedvenc gyomrában. :) Főleg akkor legyetek óvatosak, ha a méret a kelleténél nagyobbra sikerült. 

6. Naplemente, a hétköznapi varázslat

Vagy napkelte a korán kelőknek, így biztos nem lesz tömeg. Bárhogy is legyen mindkettő gyönyörű és a legjobb benne, hogy nem kell messze utaznotok, az otthonotokhoz közel is biztosan találsz helyet ahonnan szemkápráztatóan szép a nap útja. Ide tartozhat még a csillagos ég alatti romantikázás, de sajnos ehhez már el kell távolodni a városi fényszennyezéstől. 

lánykérés ötltetk

7. Családi összejövetel

Sokan szeretnék inkább a családjuk körében megélni ezeket a szép perceket. Ebben az esetben a szervezés kicsit nehezebb lehet, főleg, ha a családtagok számára is meglepetés az eljegyzés, ellenben, ha tudnak róla érdemes a segítségüket kérni. Így biztos ott lesz mindenki aki számotokra fontos.

lánykérés ötletek

8. Egy elegáns étterem

Párizshoz hasonlóan szintén a filmekből lehet ismerős az éttermi lánykérés. Elviheted a szíved hölgyét egy elegáns helyre, szépen felöltözve, hogy finom ételekkel, italokkal kényeztessétek magatokat. Mire előveszed a gyémánt gyűrűt már garantáltan jó hangulatban lesz a szerencsés választott, így a pozitív válasz esélye is nagyban megnő. ;)

lánykérés ötletek

9. Az otthon melege

Az is előfordulhat, hogy ki se kell tennetek otthonról a lábatokat és máris a tökéletes helyen vagytok. Gyertyafény és virág. Több se kell máris különleges az élmény :D

lánykérés otthon
romantikus lánykérés

10. Az első randi helyszíne

A párok általában nagy szeretettel gondolnak vissza a találkozásuk körülményeire, vagy az első randevúra. A boldog nosztalgia is remek alaphangulat lehet az új fejezet kezdetéhez.

lánykérés ötletek

+1 Bármilyen helyszín ami számotokra különleges jelentőséggel bír

A helyszín kiválasztása akár spontán is történhet, ha már megvan a gyűrű, hiszen ez rólatok szól, így úgy is érezni fogod amikor eljön az ideje. Ha viszont még nem találtad meg a keresett gyűrűt gyere és válogass kínálatunk közül. Ha segítségre van szükséged, látogass el üzletünkbe és nézd meg élőben az ékszer kollekciónkat! Ha úgy érzed elveszel a bőséges kínálatban és nehéz meghozni a döntést foglalj időpontot.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!