Infinity kollekció

Infinity arany karikagyűrű kollekció

Egyedi, kézzel készült arany karikagyűrű, válaszd fehér vagy rosé színben. Az arany karikagyűrűket különböző anyagvastagsággal és szélességgel készítettük el, hogy mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb fazont. Bármelyik arany karikagyűrű modell rendelhető gyémánt vagy cirkónia díszítéssel. Vásárolj itt webshopunkban, vagy látogass el személyesen a Podmaniczky utca 11. szám alatt található üzletünkbe.

Design: az infinity arany karikagyűrű kollekciónkat a letisztultság és az egyszerűség jellemzi. A karikagyűrűk kívül egyenes, belül domború vagy kívűl omorú, belül pedig homorú profillal rendelkeznek. Jellemző szélességük 3 és 5,5 mm között van, így kényelmes viseletet biztosítanak a mindennapokban, illetve azok is megtalálják a számításukat ezekben a fehérarany karikagyűrű fazonokban akik korábban nem hordtak gyűrűt.

Szín: Elsősorban fehérarany színben ajánljuk ezeket a modern arany karikagyűrű fazonokat, de természetesen igény szerint készíthetjük őket sárga vagy rozé színben is. Emellett lehetőség nyílik a rózsaszín vagy fekete színekre is. Ezeket felületkezeléssel érhetjük el. 

Szállítási határidő: Infinity arany karikagyűrűinket 3-4 hét alatt készítjük el. Karácsonyi ünnepek, illetve Valentin nap közelében előfordulhat, hogy megnövekedett szállítási határidővel tudunk dolgozni. 

Drágakő: a kívül egyenes fazonokba foglalunk, foglalhatunk drágakövet. A fehérarany karikagyűrű fazonokba ajánlott a gyémánt, kék zafír, aquamarin. A sárga vagy rozé színekhez jó illik a gyémánt, citrin, színtelen zafír, almandin, rubin. Ha érdekel valamelyik drágakő kérj ajánlatot bemutatótermünkben vagy akár email-ben a kapcsolat menűpontban megadott elérhetőségek egyikén. 

Felületek: az Infinity arany karikagyűrű kollekciót ajánljuk tükörfényes felülettel, selyemfénnyel, homokfújt külső - tükörpolírozott belsővel de véleményünk szerint ezek a gyűrűk leginkább szálcsiszolva mutatnak a legjobban.

Kedvezmény: Ékszermanufakturánk folyamatosan kínál egyes ékszerekre kedvezményeket. A részletekről érdeklődj üzletünkben. Általános 5 % kedvezményt tudunk azonban nektek biztosítani, ha bejelentkeztek hozzánk. Az időponra történő érkezésnek további előnye, hogy megkímélhetitek magatokat némi sorbanállástól és biztosak lehettek abban, hogy csak veletek fog értékesítő kollégánk foglalkozni.

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 12:00 20:00

SZ- V: ZÁRVA

Keressen összes termékünk között
Kategória
Gyémánt gyűrűk
Karikagyűrű
Eljegyzési gyűrű
Koktél ékszerek
Ár
< 60 eFt
60-120 eFt
120-220 eFt
> 220 eFt
Szín
Fehér
Sárga
Rozé
Keresés terméknév alapján
Keresés az összes termék közt