ForEver kollekció

Forever egyedi karikagyűrű, az örök klasszikus karikagyűrű kollekció:


Klasszikus karikagyűrűk, kézzel készült egyedi karikagyűrű fazonok, melyeket kívánság szerint fehér-, sárga-, vörös-aranyból készítünk el. A választékban szerepel féldomború, egyenes, homorú profilú egyedi karikagyűrű, melyeken különböző felületek jelennek meg, úgy mint a tükörfényes felület, homokfújt, selyemfényű, gyémántmattított, szálhúzott. A klasszikus karikagyűrűk rendelhetők gyémánt vagy cirkónia díszítéssel is.

Üzletünkben minden modell megtalálható, megkönnyítve azok dolgát, akik szeretnének felpróbálni több jegygyűrű fazont, vagy nem tudják az ujjméretüket. 

Design: Ezeknél az egyedi karikagyűrűknél, elsősorban a hagyományos formák megalkotására törekedtünk. Nagyszüleink, szüleink idejében a legtöbben, az időtálló, pompát sugárzó sárga aranyat választották jegygyűrűjűk anyagaként, mely jelképezte szerelmüket, örökké tartó hűségüket. Milyen jó megpillantani édesanyáink, édesapáink ujján ezeket a csodás darabokat. Ennek tükrében terveztük meg ezt a klasszikus karikagyűrű kollekciót, mely találóan a Forever nevet kapta, hiszen akárcsak a házastársak szerelme, úgy a sárga aranyból készült gyűrű is örök, jelentése az évek múlásával sem kopik.
 
Különlegessebbé szerettük volna tenni ezeket a már önmagukban is csodás, ékszereket, ezért tökéletes briliáns csiszolású gyémántokat foglaltunk egyes darabokba. Így a klasszikus formákból, egyedi karikagyűrű párok készültek. Minden hölgy álma valóra válhat, hiszen a gyémánt a nő legjobb barátja, ami egy jegygyűrűbe foglalva még értékesebb jelentéssel bírhat a számunkra.
 
Szín: Elsősorban sárga arany színben ajánljuk ezeket a hagyományos fazonú klasszikus karikagyűrűket, de természetesen igény szerint készíthetjük őket fehér vagy rozé színben is. 
 
Szállítási határidő: Forver arany klasszikus és egyedi karikagyűrű párjainkat egy-két hét alatt készítjük el. Karácsonyi ünnepek, illetve Valentin nap közelében előfordulhat, hogy megnövekedett szállítási határidővel tudunk dolgozni.
 
Drágakő: A sárga arany színekhez jó illik a gyémánt, citrin, színtelen zafír, almandin, rubin. Ha érdekel, valamelyik drágakő kérj ajánlatot bemutatótermünkben vagy akár email-ben a kapcsolat menü pontban megadott elérhetőségek egyikén. 
 
Felületek: a Forever arany klasszikus karikagyűrű kollekciót ajánljuk tükörfényes felülettel, selyemfénnyel, homokfújt külső - tükörpolírozott belsővel, de véleményünk szerint ezek a gyűrűk leginkább polírozva mutatnak a legjobban.
 
Kedvezmény: Ékszermanufaktúránk folyamatosan kínál egyes ékszerekre kedvezményeket. A részletekről érdeklődj üzletünkben. Általános 5 % kedvezményt tudunk azonban nektek biztosítani, ha bejelentkeztek hozzánk. Az időpontra történő érkezésnek további előnye, hogy megkímélhetitek magatokat némi sorban állástól és biztosak lehettek abban, hogy csak veletek fog értékesítő kollégánk foglalkozni.

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 12:00 20:00

SZ- V: ZÁRVA

Keressen összes termékünk között
Kategória
Gyémánt gyűrűk
Karikagyűrű
Eljegyzési gyűrű
Koktél ékszerek
Ár
< 60 eFt
60-120 eFt
120-220 eFt
> 220 eFt
Szín
Fehér
Sárga
Rozé
Keresés terméknév alapján
Keresés az összes termék közt