Dream kollekció

Dream jegygyűrű, a kétszínű karikagyűrű kollekció


Kétszínű karikagyűrű, kézzel készült fazonok, melyeket kívánság szerint fehér-, sárga-, vörös-aranyból készítünk el. A választékban szerepel féldomború, egyenes, homorú profilú jegygyűrű, melyeken különböző felületek jelennek meg, úgy mint a tükörfényes felület, homokfújt, selyemfényű, gyémántmattított, szálhúzott.

Látványvilág: A Dream kétszínű karikagyűrű fazonokat a kényelmes viselete, a változatos anyaghasználat és a kedvező árfekvés jellemzi. A kollekcióban található jegygyűrűk közös nevezője a belül enyén domború sín használat. Emiatt kisebb felületen tapad az ékszer a viselőjének ujjához, így biztosítva a wow érzést. Olyan mintha nem is lenne rajtad semmi.  Ajánljuk ezért azoknak, akik korábban nem hordtak gyűrűket vagy csak idegenkednek az állandó fémes érzéstől a bőrön. 

Drágakő: A Dream jegygyűrű kollekciót eredetileg kövek nélkül terveztük. A színek adta variációk is számos kétszínű karikagyűrű párt jelentenek így is. Igény szerint azonban bármely gyűrűnkbe kérhettek gyémántot vagy egyéb drágakövet. Árajánlatot kérhettek telefonon vagy email-ben is. A gyémánt mellett ajánlott drágakövek közt olyanok szerepelnek, mint a kék zafír, aquamarine, indigolit (kék tourmaline). A részletekről érdeklődjetek bemutatótermünkben.

Jegygyűrű Felületek: nagyon szép hatást keltenek egymás mellett a tükrösített és a szálcsiszolt/selyemfényezett felületek erős kontrasztjai. Használjuk ki a tecnológia adta új lehetőségeket és gyönyörködjünk kedvenc szálcsiszolt, kétszínű karikagyűrű fazonjainkban.

Méretek: Jellemzően 4,5-5,0 mm-es széleséggel készítjük ezeket a klasszikus karikagyűrű fazonjaikat. Igény szerint azonban elkészíthetőek más szélességben is.

Szállítási határidő: a megrendeléstől számítva kb. két hetet vesz igénybe egy kétszínű karikagyűrű pár elkészítése. Ezen módosíthat egy a szokásostól eltérő fazon vagy egy plusz drágakő megrendelése.

Kedvezmények: Csapatunk folyamatosan kínál különböző kollekcióira kedvezményeket de a legáltalánosbb kedvezmény a következő: fooglaljatok hozzánk időpontot és máris 5 %-s kedvezményt adunk az általatok választott jegygyűrű árából. 

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 12:00 20:00

SZ- V: ZÁRVA

Keressen összes termékünk között
Kategória
Gyémánt gyűrűk
Karikagyűrű
Eljegyzési gyűrű
Koktél ékszerek
Ár
< 60 eFt
60-120 eFt
120-220 eFt
> 220 eFt
Szín
Fehér
Sárga
Rozé
Keresés terméknév alapján
Keresés az összes termék közt