ÖRÖK ÉLET GARANCIA

Anyaghibákra és a drágakőre

INGYENES FELÚJÍTÁS

Vállaljuk az ékszer ingyenes karcmentesítését öt alkalommal - így gyűrűd sokáig igazi fényében ragyoghat!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rendeld meg még ma álmaid gyűrűjét és mi INGYEN kiszállítjuk neked!

Lily gyémánt gyűrű

516 500 Ft

Lily gyémánt gyűrű – Bájosan Természetes – Kézzel készült, fehérarany gyémánt gyűrű a Brillancy Ékszermanufaktúra kínálatából – Kedvező ár, örök élet garancia

Lily gyémánt gyűrű adatlapja

Drágakő típusa

Drágakő tömege

0,315 ct

Finomsága

585 ezrelékes

Gyűrű színe

Foglalj időpontot személyes tanácsadásra, amikor csak Veled foglalkozunk!

Ha most foglalsz időpontot, akkor 5% kedvezményt biztosítunk kiválasztott gyűrűd árából!

Leírás

A tervező ajánlása:

Lily gyémánt gyűrű: Ennek a csodaszép 14 karátos fehérarany gyémánt eljegyzési gyűrűnek a megtervezésekor a kör motívumot helyeztük előtérbe, mely a világmindenséget, a határtalan teret, a korlátlan időt szimbolizálja. Célunk az volt, hogy egy olyan „örök” darabot alkossunk, melyet tulajdonosa egy életen át örömmel visel, és ami sosem megy ki a divatból, ahogy a szerelem sem. A kör alakú foglalatba egy 0,17 ct-os briliáns csiszolású gyémántot helyeztünk középre, amelyet apróbbak ölelnek körbe. Optikailag nagyítják a központi drágakövet, valamint erősítik egymás fényét. Oldalt, a gyűrűsínbe szintén kis gyémántokat ültettünk, így szerintünk kijelenthető, hogy ez a fehérarany gyűrű maga a Csillogás. Összesen 0,315 ct tömegű természetes gyémánt ragyog benne. Azoknak ajánljuk, akik kedvelik a kerek formákat, a szimmetriát és szeretnének még jobban tündökölni egy gyönyörű ékszer által.

Anyaga: arany
Finomsága: 585 ezrelékes, 14 karátos
Drágakő: briliáns csiszolású természetes gyémánt

Örök élet garancia: az ékszer felépítésére, az anyaghibákra és a drágakőre

Ingyenes felújítás: Vállaljuk az általunk készített gyémánt gyűrű ingyenes karcmentesítését és tisztítását öt alkalommal (évente egyszer) a vásárlástól számított öt éven belül.

Ingyenes méretkorrekció: Ha nem találtad el a megfelelő méretet, mi vállaljuk a gyűrű ingyenes méretre igazítását.

Ajándék díszdoboz: A gyűrűhöz ajándékba adjuk a díszdobozt, melyet több féle színből Te választhatsz ki!

Fizess törtarannyal! Sérült, megunt vagy sosem használt arany lapul otthon a szekrény mélyén? Hozd be hozzánk és magasan beszámítjuk Neked a kiválasztott gyémánt gyűrű árába.

Tetszik ez az gyémánt gyűrű, de más méretű gyémánttal, esetleg színes drágakővel képzelted el? Nálunk ez nem gond. Szívesen adunk ajánlatot a megálmodott ötleteidre. Keress minket bizalommal telefonon a +36 30 539 1179 számon, vagy az info@brillancy.hu e-mail címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!