Hogyan válassz gyűrűt a horoszkópod alapján?

Nőként minden ékszernek örülni tudunk, de leginkább azok a darabok nyerik el a tetszésünket, amelyek nemcsak a stílusunkkal, hanem az egyéniségünkkel is összhangban vannak. A gyűrű webshop kínálata számos lehetőséget kínál számodra, hogy megtaláld a hozzád és a horoszkópodhoz legközelebb álló darabot. Lássuk, hogyan érdemes gyűrűt választani ezek alapján! 

Kos 

A kosok igazi amazonnak számítanak, akik minden esetben küzdenek azért, amit vagy akit annyira szeretnek. Nincs ez másként az ékszerek területén sem. Ha kos vagy, akkor mindenképpen érdemes körbenézni a fehérarany gyémántos változatok között. Ezek valamelyike biztosan kifejezésre tudja majd juttatni a tüzes személyiségedet.  

Bika 

A hedonista bikák úgy gondolják, hogy minden földi jó azért van, hogy az őket szolgálják. Nem véletlenül illik hozzád a legjobban egy smaragddal díszített gyémántgyűrű, ami szenvedélyt és eleganciát sugall.  

Ikrek 

Az ikrek mindig kicsit játékosabbak a többieknél, számukra az egész élet egyfajta játszótér. Az aprócska és kerek formákkal megáldott gyűrűk remek választások a számodra, ha te is nyár elején születtél.  

Rák 

A rákok rendkívül családcentrikusak, főként rokonok körében érzik jól magukat. Szeretik emellett az állandóságot is, így egy egyszerűbb és hagyományosabb gyűrű lesz számodra a legjobb választás. Lehet ez egy többszínű arany modell is, amit pár aprócska kővel díszítettek ki.  

Oroszlán 

A vad oroszlánok mindig elemükben érzik magukat, főleg, ha társaságban vannak. Egy sárga arany gyűrűvel, amit hatalmas gyémánttal díszítettek, biztosan jól érzed majd magad. A gyűrű webshop kínálatában ezt is pillanatok alatt megtalálod, így akár pár nap alatt kézhez is kaphatod a választott darabot.  

Szűz 

A szűz hölgyek számára fontos, hogy mindenből kihozhassák a maximumot. A tökéletesség elérése azonban sok esetben szinte lehetetlen, kivéve, ha gyűrűről van szó. Egy sárga-fehérarany kombinációjú változat azonban megfelelő választás lehet a számodra. Letisztult, különleges és nem utolsó sorban stílusos is egyben.  

Mérleg 

A harmóniára törekvő mérleg az élete minden területén az egyensúlyra törekszenek. Legyen szó a családról, a karrierről, vagy éppen a ruhatárukról egyaránt. Ha őszi születésű vagy, akkor az aprós gyöngyös gyűrű lesz a legjobb a számodra.  

Skorpió 

A skorpiók nem engednek ám mindenkit közel magukhoz! Csak azok jöhetnek szóba, akik valamilyen oknál fogva képesek őket megérteni, hogy mit is éreznek valójában. Tökéletes ékszer a számukra egy kétszínű gyűrű, amely letisztult, hagyományos és érzék is egyben.  

Nyilas 

A vérbeli kalandor nyilas mindig készen áll, hogy belevesse magát az élet izgalmaiba. Számodra remek megoldás egy csiszolt gyémántkövekkel kirakott gyűrű, ami tökéletesen passzol majd a hétköznapitól eltérő stílusodhoz.  

Bak 

A szorgalmas bakok bármikor képesek hatalmas eredmény elérni az életben. Az erőt és az állhatatosságot sugalló zafíros gyűrűt pont neked találták ki, ami jól kifejezi a jellemvonásaidat.  

Vízöntő 

A szabadszellemű vízöntő mindig az egyediségre törekszik. Amit kigondolnak, azt meg is valósítják, a lehető leggyorsabban és legtökéletesebb módon. Nem érdekli őket az sem, hogy ezt másik helyeslik-e vagy sem. A stílusodhoz a legjobban egy fehérarany gyémántos gyűrű illik, amivel hangsúlyossá teheted a különc egyéniségedet.  

Halak 

Az érzékeny halakat pedig minden esemény mélyen érinti. A különleges narancs színű aranyból készített gyűrű azonban remek választás lehet a számodra, ami tökéletesen szimbolizálja a benned rejlő nyugtalanságot és kedélyállapotot.  

Összegezve 

Bízunk benne, hogy most már Te is könnyen megtalálod majd a horoszkópodhoz és a stílusodhoz legközelebb álló ékszert. A gyűrű webshop kínálata biztosan segíteni fog neked mindebben! 

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!