10 ok az egyedi kézműves eljegyzési gyűrű vásárlása mellett

10 ok az egyedi kézműves eljegyzési gyűrű vásárlása mellett

  1. Pont olyan, amilyet elképzelsz…

Lehetőséged van megajándékozni a szerelmedet az eljegyzési gyűrűvel, amit te álmodtál meg számára, hogy aztán egész életetekben a titeket összekötő szeretetre és tiszteletre emlékeztessen benneteket akár a borúsabb napokon is.

  1. Személyesebb…

Azáltal, hogy részt veszel a tervezési folyamatokban, bensőségesebb élményben lehet részed és kedvesed számára is még becsesebb ajándékká válik az eljegyzési gyűrű.

  • 3 Különleges…

Talán mondani sem kell, hogy páratlan ajándék az egyedi eljegyzési gyűrű, vagyis szó szerint nem lesz belőle még egy ugyanolyan.

  • 4.Van segítség…

Ha úgy érzed, nehezedre esne a semmiből kitalálni egy teljesen új gyűrűt ne aggódj! Természetes, hogy aki nem ezzel foglalkozik nap mint nap, annak ez nem egyszerű feladat. De nem is az a lényeg, hogy világhírű művészekkel versengjen az ember, akár apró változtatásoktól is egyedivé válhat egy-egy népszerű fazon. Változtasd meg az anyag színét, vagy a drágaköveket és máris egy teljesen új ékszer áll előtted.

  • 5.A praktikum…

Amennyiben tudsz pontos méretet hozni, akkor pontosan aszerint készítjük el. Ez azért előnyös, mert ugyan később is lehet variálni a mérettel a legtöbb fazon esetében, de minden egyes beavatkozás gyengíti az anyagot, ha ezt sokszor tesszük meg, idővel kárát látja az eljegyzési gyűrű.

  • 6.Egyedi szempontok…

A személyre szabott eljegyzési gyűrű esetében az a csodálatos, hogy sokkal több szempontot lehet összeegyeztetni, nagyobb a mozgástered. Például, ha a filigránabb fazonokat kedveled, de szeretnél belülre nevet, esetleg dátumot vésetni, akkor megoldható, hogy alul szélesebbre tervezzük a gyűrű anyagát. Ez lehetővé teszi a vésést, felülről viszont nem látszik.

  • 7.Lehet több, mint egy szép ékszer… 

Lehetőség van a tervezésnél akár „titkos üzenetet” is elrejteni magában az ékszerben (a vésésen túl természetesen). Akár játszhatsz a számmisztikával, például a kövek száma jelképezhet valami fontosat, ami csak számotokra bír jelentéssel. Itt már tényleg csak a fantázia szabhat határt!

  • 8.Bátran lehetsz kreatív…

Az eljegyzési gyűrű egy motívum, egy gesztus. Sokan kérdezik, hogy mi a hagyományos eljegyzési gyűrű fazon, de az igazság az, hogy a hagyomány maga az eljegyzési gyűrű ajándékozása. A további részleteket inkább a divat határozza meg. Azonban ehhez nem kötelező alkalmazkodni, ha életünk párját nem a divat alapján választjuk, akkor a neki szánt ajándék esetében is merjünk egyediek lenni. Hiszen nincs két egyforma ember, ahogyan két egyforma párkapcsolat sincs.

  • 9.Magas minőség…

A kézműves eljegyzési gyűrűk, magas minőségben, odafigyeléssel készülnek, így hosszútávon megbízhatóak lesznek. A Brillancy Ékszermanufaktúra magyar kézműves ékszereket készít, így tudjuk vállalni az örök élet garanciát rendeltetésszerű használat mellett az ékszerre! Emellett ha fontos neked a globalizmussal szemben a lokális érdekek szem előtt tartása, tiéd (és persze a miénk is) az öröm, hogy egy helyi kisvállalkozást támogatsz.

  • 10.Egyedi történet… 

Az egyedileg készült kézműves eljegyzési gyűrűknek a történetük is különleges. Az ilyen közös történetek megerősítik az egységet és összetartozást két ember között. Mindannyiunknak vannak fontos meséink a “családi krónikákból” amiket a szüleink, nagyszüleink meséltek nekünk. Ezek fontos részét képezik az identitásunknak. Az eljegyzés az egyik nagy esemény életünkben ami kitűnik a hétköznapokból. Ragadjuk hát meg a lehetőséget és írjunk egy emlékezetes történetet együtt!

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!