ÖRÖK ÉLET GARANCIA

Anyaghibákra és a drágakőre

INGYENES FELÚJÍTÁS

Vállaljuk az ékszer ingyenes karcmentesítését öt alkalommal - így gyűrűd sokáig igazi fényében ragyoghat!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rendeld meg még ma álmaid gyűrűjét és mi INGYEN kiszállítjuk neked!

MÉRETKORREKCIÓ

Ha nem vagy biztos a méretben, ne aggódj, a gyűrűk ingyenes méretre igazítását vállaljuk.

Paige Gyémánt gyűrű

254 000 Ft

Művészien Érzéki Rosé arany gyűrű gyémánttal Paige Gyémánt gyűrű kézzel készült egyedi rosé arany gyűrű az érzéki hölgyek számára Kedvező árak.

Paige Gyémánt gyűrű adatlapja

Drágakő típusa

Drágakő tömege

0,15 ct

Finomsága

585 ezrelékes

Gyűrű színe

Foglalj időpontot személyes tanácsadásra, amikor csak Veled foglalkozunk!

Ha most foglalsz időpontot, akkor 5% kedvezményt biztosítunk kiválasztott gyűrűd árából!

Leírás

Paige: Ez a gyémánt gyűrű a tökéletes egyszerűségével varázsolja el az embert. A középen pompásan ragyogó briliáns csiszolású gyémánt, egy megcsavart foglalatban találta meg a helyét. Ez a vonalvezetés teszi egyedivé, és egyben visszafogottá ezt a darabot. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a lágy vonalakat, és egy, a mindennapokhoz is jól igazodó ékszert keresnek. Ez a gyémánt gyűrű biztosan legjobb barátjuk lesz egy életen át. Az örök körforgás ihlette a rosé arany gyűrű formavilágát. A kör motívum, amely szimbolikus jelentéssel is bírhat, finoman összekapcsolódik, és védelmezően körülöleli a középső részt. A külső rész biztosan kapcsolódik a belső foglalthoz, az őket összekötő félkör motívumoknak köszönhetően. Az egész gyűrű, egy erős biztos egység jelképe. Különlegessége örök és sérhetetlen.

Ezt a gyűrűt megrendelheti 0,17ct és 0,22 ct-os központi kövekkel is.

Rosé arany gyűrű anyaga: Arany

Finomsága: 585 ezrelékes

Drágakő: Gyémánt

Örök élet garancia: anyaghibákra és a drágakőre Ingyenes felújítás: vállaljuk a gyémánt gyűrű ingyenes karcmentesítését öt alkalommal és egy alkalommal az ékszer teljes körű felújítását a vásárlástól számított öt éven belül. Amennyiben más színben, vagy más kővel képzelted el az ékszert, jelezd felénk, és mi elkészítjük!

Fizess tört arannyal. Használt, megunt vagy csak sosem használt arany lapul otthon a szekrény mélyén. Hozd be hozzánk és kedvezményesen, a mindenkori világpiaci áron beszámítjuk neked az ékszer árába.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!