• Ines Gyémánt gyűrű 3
  • Ines Gyémánt gyűrű
  • Ines Gyémánt gyűrű 2
  • Ines Gyémánt gyűrű 4

ÖRÖK ÉLET GARANCIA

Anyaghibákra és a drágakőre

INGYENES FELÚJÍTÁS

Vállaljuk az ékszer ingyenes karcmentesítését öt alkalommal - így gyűrűd sokáig igazi fényében ragyoghat!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rendeld meg még ma álmaid gyűrűjét és mi INGYEN kiszállítjuk neked!

Ines Gyémánt gyűrű

511 500 Ft

Művészien Érzéki Rosé arany gyűrű gyémánttal Ines Gyémánt gyűrű kézzel készült egyedi rosé arany gyűrű az érzéki hölgyek számára Kedvező árak.

Ines Gyémánt gyűrű adatlapja

Drágakő típusa

Drágakő tömege

0,43 ct

Finomsága

585 ezrelékes

Gyűrű színe

Foglalj időpontot személyes tanácsadásra, amikor csak Veled foglalkozunk!

Ha most foglalsz időpontot, akkor 5% kedvezményt biztosítunk kiválasztott gyűrűd árából!

Leírás

Tervező ajánlása:

Ines: Ez a különlegesen egyedi 14 karátos rozé arany eljegyzési gyűrű természetes gyémántokkal, művészien precíz finomsággal lett megtervezve. A rozé arany gyűrű belseje, apróbb gyémántokkal, és finom mintázattal ékesített. A nem mindennapi belsőt, egy letisztult, visszafogott külső takar. Jól szimbolizálja, ez a gyémánt gyűrű, a szépséget, mely belülről fakad. Kívülről süllyesztett foglalatban egy briliáns csiszolású 0,25 ct-os, 4 mm átmérőjű csodás fehér gyémánt pompázik. Belül mindkét oldalt 6-6 darab 1,5 mm átmérőjű briliáns csiszolású gyémánt ragyog. Elragadó rozé arany eljegyzési gyűrű mindazoknak akik valami egészen különleges szépséget kívánnak Kedvesük ujjára húzni!

Gyűrű anyaga: Arany
Finomsága: 585 ezrelékes
Drágakő: Briliáns csiszolású gyémánt

Örök élet garancia: anyaghibákra és a drágakőre

Ingyenes felújítás: Vállaljuk az eljegyzési drágaköves gyűrű ingyenes karcmentesítését öt alkalommal és egy alkalommal az ékszer teljes körű felújítását a vásárlástól számított öt éven belül!

Az átlagos elkészítési idő 10-15 munkanap. A gyűrűhöz ajándék díszdoboz választható, valamint szükség esetén ingyenesen méretre igazítjuk.

Fizess törtarannyal! Sérült, megunt vagy sosem használt arany lapul otthon a szekrény mélyén? Hozd be hozzánk és kedvezményesen beszámítjuk neked a kiválasztott eljegyzési drágaköves gyűrű árába.

Tetszik az ékszer, de eltérő minőségű gyémánttal, esetleg színes drágakővel képzelted el? Nálunk ez nem gond. Szívesen adunk neked ajánlatot a megálmodott ötleteidre. Keress minket bizalommal telefonon a +36 30 539 1179 számon, vagy az info@brillancy.hu e-mail címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!