ÖRÖK ÉLET GARANCIA

Anyaghibákra és a drágakőre

INGYENES FELÚJÍTÁS

Vállaljuk az ékszer ingyenes karcmentesítését öt alkalommal - így gyűrűd sokáig igazi fényében ragyoghat!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rendeld meg még ma álmaid gyűrűjét és mi INGYEN kiszállítjuk neked!

MÉRETKORREKCIÓ

Ha nem vagy biztos a méretben, ne aggódj, a gyűrűk ingyenes méretre igazítását vállaljuk.

Henriett Gyémánt gyűrű

256 000 Ft

Művészien Érzéki Rosé arany gyűrű gyémánttal Henriett Gyémánt gyűrű kézzel készült egyedi rosé arany gyűrű az érzéki hölgyek számára Kedvező árak.

Henriett Gyémánt gyűrű adatlapja

Drágakő típusa

Drágakő tömege

0,21 ct

Finomsága

585 ezrelékes

Gyűrű színe

Foglalj időpontot személyes tanácsadásra, amikor csak Veled foglalkozunk!

Ha most foglalsz időpontot, akkor 5% kedvezményt biztosítunk kiválasztott gyűrűd árából!

Leírás

Tervező ajánlása:

Henriett: Rendkívül elegáns, ugyanakkor merész 14 karátos rosé arany gyűrű. Négykarmos foglalata stabilan fogja közre a briliáns csiszolású, fekete színű, VS1 tisztaságú 0,21 ct-os gyémántot. Ezek az erős karmok amellett, hogy biztonságosan tartják, engedik láttatni a drágakövet, így igazán érvényesülhet bámulatos szépsége.Az enyhén domború gyűrűsín alul szélesebb, felfelé pedig keskenyedik, majd lágyan ívelő hídként kapcsolódik a foglalathoz. Ez a kialakítás, mely tökéletes, finom átmenettel összhangot teremt a szélesebb és keskenyebb formák között, még inkább kiemeli a gyémántot. Ajánljuk azoknak a hölgyeknek, akik ennek a kivételes megjelenésnek köszönhetően masszív és egyszerre kecses gyűrűt szeretnének viselni, illetve kedvelik az elegáns ékszereket, megbolondítva egy kis feketével.

Gyémánt gyűrű szélessége: 1,4-4,4 mm
Gyémánt gyűrű anyagvastagsága: 1,3-1,4 mm
Foglalat magassága: 5,1 mm

Anyaga:arany
Finomsága: 585 ezrelékes, 14 karátos
Drágakő: briliáns csiszolású gyémánt
Örök élet garancia:anyaghibákra és a drágakőre
Ingyenes felújítás: Vállaljuk a gyémánt gyűrű ingyenes karcmentesítését öt alkalommal és egy alkalommal az ékszer teljes körű felújítását a vásárlástól számított öt éven belül!

Az átlagos elkészítési idő 10-15 munkanap. A gyűrűhöz ajándék díszdoboz választható, valamint szükség esetén ingyenesen méretre igazítjuk.

Fizess törtarannyal!Sérült, megunt vagy sosem használt arany lapul otthon a szekrény mélyén? Hozd be hozzánk és kedvezményesen beszámítjuk neked a kiválasztott gyűrű árába.

Tetszik az ékszer, de eltérő minőségű gyémánttal, esetleg színes drágakővel képzelted el? Nálunk ez nem gond. Szívesen adunk neked ajánlatot a megálmodott ötleteidre. Keress minket bizalommal!

A mintadarab 3,7 mm átmérőjű kővel megtekinthető bemutatótermünkben. Igény szerint kérhető 4 és 4,2 mm átmérőjű, vagy akár még nagyobb gyémánttal is.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!