ÖRÖK ÉLET GARANCIA

Anyaghibákra és a drágakőre

INGYENES FELÚJÍTÁS

Vállaljuk az ékszer ingyenes karcmentesítését öt alkalommal - így gyűrűd sokáig igazi fényében ragyoghat!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rendeld meg még ma álmaid gyűrűjét és mi INGYEN kiszállítjuk neked!

MÉRETKORREKCIÓ

Ha nem vagy biztos a méretben, ne aggódj, a gyűrűk ingyenes méretre igazítását vállaljuk.

Femme Fatal Gyémánt gyűrű

4 454 000 Ft

Művészien Érzéki Rosé arany gyűrű gyémánttal Femme Fatal Gyémánt gyűrű kézzel készült egyedi rosé arany gyűrű az érzéki hölgyek számára Kedvező árak.

Femme Fatal Gyémánt gyűrű adatlapja

Drágakő típusa

Drágakő tömege

1,12 ct

Finomsága

585 ezrelékes

Gyűrű színe

Foglalj időpontot személyes tanácsadásra, amikor csak Veled foglalkozunk!

Ha most foglalsz időpontot, akkor 5% kedvezményt biztosítunk kiválasztott gyűrűd árából!

Leírás

Tervező ajánlása:

Femme Fatale: A “végzet asszonya” kifejezés ihlette a káprázatos gyémánt gyűrű tervezését. A titokzatos és csábító nő, melynek ékszerei közül nem hiányozhat a gyémánt. Ez a rosé arany gyűrű megtestesíti a gyémánt és a nő kapcsolatát, ahogyan egymásba kapcsolódva elválaszthatatlan társak. A fő foglalatban elhelyezkedő 1 carat-os brill követ, párnaszerűen veszi körül a foglalat, melyben apró gyémántok csillannak meg, erősítve ezzel a középső kő ragyogását. A rosé arany gyűrű csábító tündöklésében elmerül az ember tekintete, és magával ragadja annak minden apró részlete. Viseld magadon a nőiesség páratlan, és egyik legszebb formáját, az aranyba foglalt gyémántot.

Anyaga:arany
Finomsága: 585 ezrelékes, 14 karátos
Drágakő: Briliáns csiszolású természetes gyémánt
Örök élet garancia:anyaghibákra és a drágakőre
Ingyenes felújítás: Vállaljuk a gyémánt gyűrű ingyenes karcmentesítését öt alkalommal és egy alkalommal az ékszer teljes körű felújítását a vásárlástól számított öt éven belül!

Az átlagos elkészítési idő 10-15 munkanap. A gyűrűhöz ajándék díszdoboz választható, valamint szükség esetén ingyenesen méretre igazítjuk.

Fizess törtarannyal!Sérült, megunt vagy sosem használt arany lapul otthon a szekrény mélyén? Hozd be hozzánk és kedvezményesen beszámítjuk neked a kiválasztott gyűrű árába.

Tetszik az ékszer, de eltérő minőségű gyémánttal, esetleg színes drágakővel képzelted el? Nálunk ez nem gond. Szívesen adunk neked ajánlatot a megálmodott ötleteidre. Keress minket bizalommal!

Ez a gyémánt gyűrű jelenleg nem tekinthető meg bemutatótermünkben, de weboldalunkról gyorsan és egyszerűen megrendelhető.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!