• Cintia Gyémánt gyűrű
  • Cintia Gyémánt gyűrű 2

ÖRÖK ÉLET GARANCIA

Anyaghibákra és a drágakőre

INGYENES FELÚJÍTÁS

Vállaljuk az ékszer ingyenes karcmentesítését öt alkalommal - így gyűrűd sokáig igazi fényében ragyoghat!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rendeld meg még ma álmaid gyűrűjét és mi INGYEN kiszállítjuk neked!

MÉRETKORREKCIÓ

Ha nem vagy biztos a méretben, ne aggódj, a gyűrűk ingyenes méretre igazítását vállaljuk.

Cintia Gyémánt gyűrű

247 500 Ft

Művészien Érzéki Rosé arany gyűrű gyémánttal Cintia Gyémánt gyűrű kézzel készült egyedi rosé arany gyűrű az érzéki hölgyek számára Kedvező árak.

Cintia Gyémánt gyűrű adatlapja

Drágakő típusa

Drágakő tömege

0,128 ct

Finomsága

585 ezrelékes

Gyűrű színe

Foglalj időpontot személyes tanácsadásra, amikor csak Veled foglalkozunk!

Ha most foglalsz időpontot, akkor 5% kedvezményt biztosítunk kiválasztott gyűrűd árából!

Leírás

Tervező ajánlása:

Cintia: A szív, mint szimbólum az egyik világszerte legtöbbet előforduló jelkép, melyet a szerelem és a szeretet kifejezésére használunk. Ezért úgy gondoltunk, hogy tervezünk egy olyan gyémánt gyűrűt, melyen ez a fontos, mindenki által jól ismert szimbólum többször is megjelenik. Megalkotásánál lényes szempont volt, hogy legyen egyszerre dekoratív és kényelmes is. Szerintünk sikerült. Így született meg ez a 14 karátos rozé aranyból készült eljegyzési gyűrű. Középen egy nagyobb szívalak sok kis fehér briliáns csiszolású gyémántnak ad otthont, melyek egymás csillogását és szépségét erősítik. Oldalt a gyűrű vállrészén két-két egymással szembefordított szív pihen, a nagyobbakat pedig egy-egy briliáns csiszolású, fehér, természetes gyémánt díszíti. Romantikus egyéniségeknek ajánljuk ezt a szemrevaló, bájosan elragadó rozé arany gyűrűt, mely tökéletes bizonyítéka lehet egy igaz szerelemnek, és melynek viselése tündöklőbbé varázsolja a mindennapokat.

Anyaga: arany
Finomsága: 585 ezrelékes, 14 karátos
Drágakő: briliáns csiszolású természetes gyémánt

Örök élet garancia: anyaghibákra és a drágakőre

Ingyenes felújítás: Vállaljuk az eljegyzési drágaköves gyűrű ingyenes karcmentesítését öt alkalommal és egy alkalommal az ékszer teljes körű felújítását a vásárlástól számított öt éven belül!

A gyűrűhöz ajándék díszdoboz választható, valamint szükség esetén ingyenesen méretre igazítjuk.

Fizess törtarannyal! Sérült, megunt vagy sosem használt arany lapul otthon a szekrény mélyén? Hozd be hozzánk és kedvezményesen beszámítjuk neked a kiválasztott eljegyzési drágaköves gyűrű árába.

Tetszik az ékszer, de eltérő minőségű gyémánttal, esetleg színes drágakővel képzelted el? Nálunk ez nem gond. Szívesen adunk neked ajánlatot a megálmodott ötleteidre. Keress minket bizalommal telefonon a +36 30 539 1179 számon, vagy az info@brillancy.hu e-mail címen.

Ez a gyémánt gyűrű jelenleg nem tekinthető meg bemutatótermünkben, de weboldalunkról gyorsan és egyszerűen megrendelhető.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!