ÖRÖK ÉLET GARANCIA

Anyaghibákra és a drágakőre

INGYENES FELÚJÍTÁS

Vállaljuk az ékszer ingyenes karcmentesítését öt alkalommal - így gyűrűd sokáig igazi fényében ragyoghat!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rendeld meg még ma álmaid gyűrűjét és mi INGYEN kiszállítjuk neked!

Whirl Brill gyűrű

365 500 Ft

Titokzatos Fehérarany gyémánt gyűrű, Whirl Brill gyűrű. Kézzel készült brill köves gyűrű. Kedvező ár, örök élet garancia.

Whirl Brill gyűrű adatlapja

Drágakő típusa

Drágakő tömege

0,25 ct

Finomsága

585 ezrelékes

Gyűrű színe

Foglalj időpontot személyes tanácsadásra, amikor csak Veled foglalkozunk!

Ha most foglalsz időpontot, akkor 5% kedvezményt biztosítunk kiválasztott gyűrűd árából!

Leírás

Tervező ajánlása:

Whirl: Varázslatos formatervezésű 14 karátos fehérarany gyémánt gyűrű, melynek romantikus stílusát lágyan hajladozó vonalai adják. Ezek a csodás ívek alakítják ki a speciális foglalatot, és emelik magasba a 0,17 ct-os, 3,5 mm átmérőjű briliáns csiszolású, fehéren tündöklő természetes gyémántot. Ez az úgynevezett feszültség foglalat két oldalról fogja közre a drágakövet, míg a másik két oldalról rengeteg fényt enged be számára, így jobban érvényesül különleges szépsége. A gyűrűsínben oldalt 8-8 kis fehér brillt helyeztünk, tovább fokozva a csillogást és kihangsúlyozva az izgalmas vonalvezetést. Gyönyörű kézimunkával készült ékszer, mely nagyszerű választás egy igazi egyéniségnek.

Anyaga: arany
Finomsága: 585 ezrelékes, 14 karátos
Drágakő: briliáns csiszolású természetes gyémánt

Örök élet garancia: anyaghibákra és a drágakőre

Ingyenes felújítás: Vállaljuk az eljegyzési drágaköves gyűrű ingyenes karcmentesítését öt alkalommal és egy alkalommal az ékszer teljes körű felújítását a vásárlástól számított öt éven belül!

A gyűrűhöz ajándék díszdoboz választható, valamint szükség esetén ingyenesen méretre igazítjuk.

Fizess törtarannyal! Sérült, megunt vagy sosem használt arany lapul otthon a szekrény mélyén? Hozd be hozzánk és kedvezményesen beszámítjuk neked a kiválasztott eljegyzési drágaköves gyűrű árába.

Tetszik az ékszer, de eltérő minőségű gyémánttal, esetleg színes drágakővel képzelted el? Nálunk ez nem gond. Szívesen adunk neked ajánlatot a megálmodott ötleteidre. Keress minket bizalommal telefonon a +36 30 539 1179 számon, vagy az info@brillancy.hu e-mail címen.

A mintadarab 3,5 mm átmérőjű kővel megtekinthető bemutatótermünkben.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!