ÖRÖK ÉLET GARANCIA

Anyaghibákra és a drágakőre

INGYENES FELÚJÍTÁS

Vállaljuk az ékszer ingyenes karcmentesítését öt alkalommal - így gyűrűd sokáig igazi fényében ragyoghat!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rendeld meg még ma álmaid gyűrűjét és mi INGYEN kiszállítjuk neked!

Olivia Brill gyűrű

521 500 Ft

Titokzatos Fehérarany gyémánt gyűrű, Olivia Brill gyűrű kézzel készült brill köves gyűrű az igazi nő számára. Kedvező ár, örök élet garancia.

Olivia Brill gyűrű adatlapja

Drágakő típusa

Drágakő tömege

0,30 ct

Finomsága

585 ezrelékes

Gyűrű színe

Foglalj időpontot személyes tanácsadásra, amikor csak Veled foglalkozunk!

Ha most foglalsz időpontot, akkor 5% kedvezményt biztosítunk kiválasztott gyűrűd árából!

Leírás

Tervező ajánlása:

Olivia: A legtöbb gyűrűnél megszokhattuk a kerek formát. Ám ez a brill gyűrű egy úttörő modern fazonnal dobja be magát a szívünkbe. A négyzetes forma elsőre talán szokatlan lehet, ám könnyen társunkká válhat a hétköznapokban. Az alakja, mellet, a fehér arany eljegyzési gyűrű foglalata is egyedi tervezésű, hiszen a gyűrűsín ívelt része van foglalatként kialakítva. Ez a négy karmos foglalat biztosan öleli körül a ragyogó briliáns csiszolású gyémántot. Mindezzel a sok apró különleges és egyedi részlettel válik igazán nem mindennapivá, ez a fehérarany eljegyzési gyűrű.

Anyaga:arany
Finomsága: 585 ezrelékes, 14 karátos
Drágakő: Briliáns csiszolású természetes gyémánt
Örök élet garancia:anyaghibákra és a drágakőre
Ingyenes felújítás: Vállaljuk a gyémánt eljegyzési gyűrű ingyenes karcmentesítését öt alkalommal és egy alkalommal az ékszer teljes körű felújítását a vásárlástól számított öt éven belül!

Az átlagos elkészítési idő 10-15 munkanap. A gyűrűhöz ajándék díszdoboz választható, valamint szükség esetén ingyenesen méretre igazítjuk.

Fizess törtarannyal!Sérült, megunt vagy sosem használt arany lapul otthon a szekrény mélyén? Hozd be hozzánk és kedvezményesen beszámítjuk neked a kiválasztott gyűrű árába.

Tetszik az ékszer, de eltérő minőségű gyémánttal, esetleg színes drágakővel képzelted el? Nálunk ez nem gond. Szívesen adunk neked ajánlatot a megálmodott ötleteidre. Keress minket bizalommal!

Ez a gyémánt gyűrű egyelőre nem tekinthető meg bemutatótermünkben, de weboldalunkról gyorsan és egyszerűen megrendelhető.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!