ÖRÖK ÉLET GARANCIA

Anyaghibákra és a drágakőre

INGYENES FELÚJÍTÁS

Vállaljuk az ékszer ingyenes karcmentesítését öt alkalommal - így gyűrűd sokáig igazi fényében ragyoghat!

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rendeld meg még ma álmaid gyűrűjét és mi INGYEN kiszállítjuk neked!

MÉRETKORREKCIÓ

Ha nem vagy biztos a méretben, ne aggódj, a gyűrűk ingyenes méretre igazítását vállaljuk.

Atelier gyémánt gyűrű

161 500 Ft

Finom vonalvezetésű gyémánt gyűrű a Bájosan Természetes hölgyeknek. Atelier káprázatos gyémánt gyűrű Kedvező ár, örök élet garancia.

Atelier gyémánt gyűrű adatlapja

Drágakő típusa

Drágakő tömege

0,05 ct

Finomsága

585 ezrelékes

Gyűrű színe

Foglalj időpontot személyes tanácsadásra, amikor csak Veled foglalkozunk!

Ha most foglalsz időpontot, akkor 5% kedvezményt biztosítunk kiválasztott gyűrűd árából!

Leírás

Tervező ajánlása:

Atelier: Vannak, akik a bonyolult formatervezéssel ellentétben inkább a letisztult design-t kedvelik. Nekik alkottuk meg ezt a fehérarany gyémánt eljegyzési gyűrűt, melyet szolid vonalvezetés, lágy egyszerűség jellemez. A vékony gyűrűsínbe hét darab briliáns csiszolású, fehér gyémántot helyeztünk, melyek tökéletesen illenek az ékszer visszafogottságához. Süllyesztett foglalással, vagy más néven angol foglalással kerültek a gyűrűbe, mely azért biztonságos, mert a kövek teteje egy szintben van a felszínnel, így nem kell félni, hogy bármibe beleakadnának. Filigrán mivoltával leginkább a vékony ujjakon mutat remekül. Ajánljuk azoknak a hölgyeknek, akik diszkrét és kényelmes ékszert szeretnének viselni, mely bájos ragyogást kölcsönöz a mindennapokban.

Anyaga:arany
Finomsága: 585 ezrelékes, 14 karátos
Drágakő: briliáns csiszolású természetes gyémánt
Örök élet garancia:anyaghibákra és a drágakőre
Ingyenes felújítás: Vállaljuk a gyémánt eljegyzési gyűrű ingyenes karcmentesítését öt alkalommal és egy alkalommal az ékszer teljes körű felújítását a vásárlástól számított öt éven belül!

Az átlagos elkészítési idő 10-15 munkanap. A gyűrűhöz ajándék díszdoboz választható, valamint szükség esetén ingyenesen méretre igazítjuk.

Fizess törtarannyal!Sérült, megunt vagy sosem használt arany lapul otthon a szekrény mélyén? Hozd be hozzánk és kedvezményesen beszámítjuk neked a kiválasztott gyűrű árába.

Tetszik az ékszer, de eltérő minőségű gyémánttal, esetleg színes drágakővel képzelted el? Nálunk ez nem gond. Szívesen adunk neked ajánlatot a megálmodott ötleteidre. Keress minket bizalommal!

Igény szerint kérhető több gyémánttal is.

Ez a gyémánt eljegyzési gyűrű jelenleg nem tekinthető meg bemutatótermünkben, de weboldalunkról gyorsan és egyszerűen megrendelhető.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!