Foglalj időpontot 5 % kedvezményért, rendelj ékszert és ajándékba adunk mellé egy csodaszép drágakövet!

2022. november 14 és december 15. között minden megrendelt arany ékszerhez választható drágakövet ajándékozunk 50 000 Ft értékben.

Milyen ékszerek szerepelnek az akcióban?

Eljegyzési gyémánt gyűrűk
Eljegyzési gyűrűk
Karikagyűrűk
Gyémánt ékszerek

Milyen drágakövek közül választhatsz?

Meseszép zafír, gyönyörű topáz mellett különleges akvamarin, spinell és gránát drágakövek közül választhatod ki azt, amelyik igazán tetszik.

Zafír

Mindazokat a korundcsoportba tartozó drágaköveket, amelyek nem vörös színűek zafírnak nevezzük. Változatos színekben fordul elő, de a legnépszerűbbek a kék árnyalatok. Magas fényének és keménységének köszönhetően nagyszerűen alkalmas folyamatos viselésre egy szép ékszerbe zárva.

Topáz

Sokféle színben találkozhatunk vele, legelterjedtebb a sárga, de gyakoriak a víztiszta és kékszínű, ritkábbak a rózsaszínűek. A topázkristályok többnyire tiszták és átlátszók. A németországi Schneckenstein (Szászország) legismertebb európai lelőhelye, amely ma már védett.

Akvamarin

Elnevezését a latin aqua (víz) és mare (tenger) szavakból kapta, mely találóan tengervíz színére utal. Olykor kicsit zöldesebb, de leggyakrabban világoskék színű. A berill ásványcsoport tagja.

Spinell

Kedvelt drágakő az ékszerekben, mert változatos színekben fordul elő. Érdekesség, hogy a vörös színű spinelleket sokáig rubinnak gondolták, ahogy az angol királyi koronában lévő Fekete Herceg „rubinját” is.

Gránát

2016-ban „Az év ásványa” címet viselte. A Szent Korona függőláncain is megtalálható drágakő. Mély és élénk színekben fordul elő, sötétvöröstől a barnás, narancsos, sárgás árnyalatokon át a zöldekig.

Hogyan vehetsz részt az akcióban?

Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni, hiszen a készleteink végesek: a legszebb kövekből a leggyorsabbak válogathatnak.

Az akció december 15-ig megrendelt arany ékszerekre érvényes.

Ne hagyd ki a lehetőséget - foglalj időpontot pár kattintással!

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!