Színes ékszerek, amiktől jobb lesz a kedved!

Az ősz kétségkívül alkalmas évszak arra, hogy felékszerezzük magunkat a különféle színes darabokkal. Szerencsére a koktél ékszerek webáruháza számos lehetőséget kínál a megfelelő darab kiválasztására. Nálunk találhatsz többféle színes, nagyobb méretű és stílusos kiegészítőt is egyaránt. Lássuk tehát, hogy milyen választékkal örvendeztetjük meg az érdeklődőinket! 

A színes ékszerek 

A nemesfémek csak úgy csillagonak és villognak az őszi háttérben, szinte követelik, hogy feldobjuk velük a barnás és sárgás árnyalatú szettjeinket. A koktél ékszerek nagy előnye, hogy nem szükséges rájuk egy fél vagyont kiadni, hiszen ezek többségét kedvező áron lehet beszerezni. Sok esetben elegendő pár vidám medált beszerezni, de néha ráfér a ruhatárra egy nagyobbacska frissítés, ami a kiegészítőket illeti. Legyen szó tehát egy virágos gyűrűről, egy fűzött láncról, illetve egy különleges karkötőről, a koktél ékszerek webáruháza bármiben segítséget nyújthat.  

A koktél ékszerek anyaga és színe 

A legtöbb változat ezüstből készül, amit végül Swarowski kövekkel díszítenek ki, így lesznek színesek és egyediek. Igény szerint természetesen kínálunk platina vagy éppen fehérarany alapanyagokból is egyedülálló koktél variációkat. A számtalan forma és felület lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálhassa maga számára a tökéletes darabot.  

Az ezüst koktél ékszerek nagy előnye, hogy szinte bármivel lehet őket párosítani. Jöhet tehát mellé egy Caravan gyémántgyűrű, amely rozé árnyalatának köszönhetően igazán pompás megjelenést kölcsönöz a viselője számára. De választható továbbá kék köves változat is, ami letisztulságot sugall. Ne feledjük, hogy a kék szín amúgy is nyugalmat áraszt magából, így néha nem árt egy kis égboltos árnyalatot is belecsempésznünk a ruhatárunkba, még akkor is, ha nem vagyunk oda érte.  

Színes kiegészítők világa 

Természetesen nemcsak gyűrűt vehetünk magunkra. Érdemes tartan otthon legalább egy ritka nyakéket, ami tökéletes kiegészít egy V-kivágású pulóvert vagy egy farmerkabátot egyaránt. A féldrágaköves fülbevalókról sem szabad megfeledkezni, hiszen senki sem szeret egy ilyen nélkül utcára lépni, főleg nem a színes őszies időszakban. Jó szolgálatot tehet továbbá egy türkizben tündöklő fűzött karkötő, illetve egy gyöngyös bokalánc egyaránt. Szeptember-október még pont az az időszak, amikor nincs túl hideg vastagabb zokni nélkül járni az utcákat. Nyugodtan válasszunk kiegészítőt a lábunkra is, ami vonzza majd a tekinteteket! 

Összegezve 

Ősszel sokszor kerülnek elő a színesebb ruhadaraok, amiket jó kiegészíteni egy egyedülálló karkötővel vagy gyűrűvel. A koktél ékszerek webáruháza számos lehetőséggel szolgál erre az időszakra, aminek köszönhetően színesen és egyedi megjelenéssel léphetsz ki az utcára.  

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!