Ovális vagy kör alakú eljegyzési gyűrű?

Az eljegyzési gyűrű egy pár életében igen komoly szerepet tölt be, ami miatt a tökéletes gyűrű kiválasztása komoly energiákat és egy nagyobb pénzösszeget is igényel. Az eljegyzés ötletével kacérkodók bizonyára elgondolkodtak már milyen alakú is lenne az ideális gyűrű. Az ovális, vagy kör alakú eljegyzési gyűrűkön kívül ma már számos egyéb formával rendelkező ékszerrel is találkozhatunk. Az alábbiakban ezeket igyekeztünk összegyűjteni a gyűrűt választóknak.

Eljegyzési gyűrű formák

Aki járt már ékszerboltban, az tudja, milyen hatalmas a kínálat bármilyen szépségről legyen is szó. Kifejezetten igaz ez az eljegyzési gyűrűk esetén, hiszen a gyűrűnek kapcsolódnia kell viselőjének személyiségéhez.

Ahány személyiség, annyi gyűrű és forma, éppen ezért is olyan nehéz a választás. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legnépszerűbb formákat, melyek alapján egyszerű lesz eldönteni, melyik passzol igazán a leendő jegyespárhoz.

Kör alakú eljegyzési gyűrű

A kör alakú kővel díszített gyűrűk azoknak a menyasszonyoknak lehet ajánlott, akik szeretik a klasszikus és időtálló darabokat. Tökéletes mindazoknak, akik kedvelik a hagyományos megjelenést és a hosszan tartó csillogást. Emiatt elsősorban az felnőtt korosztály számára népszerű választás, de a klasszikus stílust kedvelő fiatalok számára is jó választás lehet.

Ovális eljegyzési gyűrű

Az ovális vágású gyűrűk a legnépszerűbb és legtöbbet választott darabok közé sorolhatóak. Egyrészről tökéletes opció lehet azoknak, akik szeretik követni a trendeket, másrészről azoknak, akik inkább az esztétikus, finomságot sugalló gyűrűket szeretik és nem szeretnének felvágni.

Smaragd vágású gyűrű

Azon menyasszonyok számára akik az elegáns és kifinomult vonalakt részesítik előnyben a hosszúkás alakú, lépésenként vágott smaragd alak ideális választás lehet. Ez a típusú forma nem csupán jó ízlésre vall, de tökéletes kiegészítő is lehet akár a mindennapokban is.

Párna formájú gyűrű

A nőies és divatos irányvonalat az úgynevezett párna alakú ékkövek képviselik, melyek hajlított sarkaikkal egyszerre elegáns, mégis fiatalos. Emiatt kiváló választás lehet azok számára, akik még évek múltán is figyelni fognak megjelenésükre.

Körte alakú darabok

A körte alakú gyűrűk nem megszokott formák, ezért kifejezetten a formát bontani kívánó menyasszonyoknak lehet ajánlani. Amennyiben nem szeretnénk követni a hagyományokat, és szeretnénk a saját stílusunk szerint öltözködni és gyűrűt viselni, akkor ez lehet az ideális választás. Ráadásul vizuálisan a körte alak a hosszúkás alakjával még a kezeket is hosszabbítja, vékonyítja, ami szintén fontos szempont lehet egyeseknek.

Assher vágású gyűrűk

Az Assher vágású négyzetesebb darabok azok számára lehet ideális, akik szeretik a régi világ kifinomultságát. Amennyiben a retro dolgok, a régiségek és egyedi tervezések mozgatnak meg bennünk valamit, akkor ezeket a típusú gyűrűket mindenképp érdemes megtekintenünk.

Radiant eljegyzési gyűrűk

A Radiant téglalap alakú gyűrű, egyedi kinézetével egy igen sugárzó eljegyzési gyűrűk azoknak a menyasszonyoknak tökéletes választás, akik folyton pörögnek, nem bírnak egyhelyben ülni és szeretik, ha minden tekintet rájuk szegeződik.

Összegezve:

A különböző gyűrű formák tehát széles kínálatot biztosítanak minden eljegyzésre, így könnyen megtalálhatjuk a legjobban a menyasszony személyiségéhez illő darabot.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!