Mennyi idő alatt készülnek el az eljegyzési gyűrűk?

Átlagosan 10-15 munkanap alatt, de ha rövidebb határidővel van rá szükséged, sokszor az sem akadály. Keress fel minket bátran, hogy egyeztethessünk műhelyünkkel a lehetséges határidővel kapcsolatban.

 

Mi befolyásolhatja az elkészítési idő hosszát?

  1. Különleges gyűrű fazon

Ha saját tervezésű gyűrűvel szeretnéd meglepni kedvesedet, az lehet, hogy több időt vesz igénybe. Persze ez is sok mindentől függhet, előfordulhat, hogy szeretnél látványtervet kapni előzetesen az ötletedről. Akár ezüstből is készíthetünk mintát, amit kezedbe vehetsz mielőtt a végleges eljegyzési gyűrű elkészül aranyból és drágakőből. Ha nem vagy biztos benne, hogy mit szeretnél, érdemes akár hónapokkal előbb elkezdeni utánajárni a lehetőségeknek. Legrosszabb esetben sokkal előbb kézhez kapod az ékszert és legnagyobb gondot a biztonságos rejtekhely megtalálása lesz. De természetesen mi is rugalmasak vagyunk, nem kötelező rögvest rohanni hozzánk amint elkészült álmaid ékszere. 😉 Ilyen kérdésekkel is kereshetsz minket bizalommal!

2.Különleges fajtájú, vagy csiszolású drágakő

Az is előfordulhat, hogy a drágakő esetén van valami egészen egyedi elképzelésed. Számunkra az ilyen feladatok izgalmas kihívások, így bátran fordulj hozzánk, ha ilyesmin törnéd a fejedet. Csak azt tartsd észben, hogy egy különleges kérést több időbe telik teljesíteni. 😊

3.Sűrűbb időszakok

Természetesen, mi is csak emberek vagyunk és a műhelynek is véges a kapacitása. A forgalmasabb időszakokban sajnos előfordulhat, hogy az átlagnál hosszabb időre tudjuk elvállalni a megrendelésedet. Mi számít nálunk sűrűbb időszakoknak? A lánykéréseknek is megvan a maga szezonja, például karácsony ünnepe előtt és a nyári hónapokban megeshet, hogy egy-két héten belül rengeteg megrendelést kapunk. Természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ne csak igényes, de gyors munkával is szolgálhassunk mindannyiótoknak. Amit te tehetsz: ne halogass, ha megszületett az elhatározás, ne hagyd az utolsó pillanatra az eljegyzési gyűrű megrendelését!

4.„Ami el tud romlani, az el is romlik.”

Tartja az Edward Murphy-nek tulajdonított szállóige. A Brillancy csapatának tagjaival szenvedéllyel igyekszünk valami szépet alkotni a világban. Hivatásunknak tartjuk a fejlődést, hogy egyre magas minőségben, elsősorban kézműves technológiák alkalmazásával alkothassunk maradandó élményt az emberek számára. Ennek ellenére önteltségnek tartanám kijelenteni, hogy mi sose hibázunk, vagy ne fordulhatna elő akár egy előre nem látott akadály. Igyekszünk a határidőt úgy megadni, hogy egy váratlan kihívás esetén is legyen időnk azt teljesíteni. Arra kérünk, hogy gondolkodj velünk előre, így neked sem kell hirtelen döntést hoznod, ha esetleg szorítana a határidő.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!