Melyik eljegyzési gyűrű melyik esküvői ruhához illik

Furcsának tűnhet, a gyűrűhöz (is) választani az esküvői ruhát, de kár lenne elrontani a megjelenést és a képeket ezen a különleges napon azzal, hogy nem vesszük figyelembe a gyűrű stílusát is.

Az eljegyzési gyűrű színe és stílusa sorvezető lehet akár a harmonikusabb esküvői ruha kiválasztásához, megjelenéséhez is. Persze, ezek csak támpontok, hiszen az esküvői ruhára is az igaz, mint a gyűrűre, olyat kell választani, amiben jól érezzük magunkat.

Csillogó eljegyzési gyűrű – klasszikus esküvői ruha

A csillogó gyémánt eljegyzési gyűrű megjelenését ne tompítsuk el, ne bújtassuk el. Legyen egy klasszikus vonalvezetésű ruha, ami inkább kihangsúlyozza az Arát, a gyűrűt, a természetes szépséget.

Persze, mi számít egy esküvői ruha esetében klasszikus vonalvezetésnek? Talán az, amire azt mondhatjuk, hogy ruha, nem pedig egy egész műalkotás. Olyan ruha, ami nem csillogó, csipkés és feltűnő.

Bájosan egyszerűbb gyűrűhöz – feltűnő ruha

Ha a hétköznapokban kerüljük a feltűnést, és a gyűrű nem a ragyogásával hódít, hanem a titokzatos bájosságával, akkor a nagy napon bármilyen extravagáns vagy akár csupa csipke ruhát is felvehetünk, az nem fogja elnyomni a gyűrű szépségét. Sőt, inkább ragyogni fog a gyűrű is, a ruha is, és Te is.

Modern gyűrű modern ruhához

A fekete – fehér modern gyűrűhöz pedig a legextra vagánsabb megoldások is passzolnak. Ha modern a gyűrű, akkor az esküvői ruha sem követi a klasszikus irányvonalat igaz?

Bár a modern gyűrűk nem ragaszkodnak a hagyományos formákhoz és színekhez, de még is elegáns viselet, letisztult forma és biztosan kiemel a tömegből. Az esküvő napján pedig a ruha és a gyűrű egymás hatását erősítve biztosan feltűnő és modern jelenséget varázsol.

Hiszen a modern, extravagáns hölgyek, az esküvő napján sem tagadhatják meg magukat.

Összegezve

Melyik eljegyzési gyűrű melyik esküvői ruhához illik? Úgy lehetne összefoglalni, hogy vagy a gyűrű ragyogjon, vagy a ruha, vagy mindkettő legyen szolid, vagy mindkettő legyen modern és feltűnő.

A ragyogó gyűrűt lenyomja a csupa csipke ruha. A bájos gyűrűhöz bármilyen ruha illik, legyen szó akár az esküvő napjáról, akár a hétköznapokról. A modern gyűrű illik egyszerű ruhához is, de az extravagáns ruha is kiemeli a szépségét. A művészi gyűrű művészi megjelenéshez illik, vagy nagyon egyszerű ruhához.

A jól megválasztott eljegyzési gyűrűk megmutatják a menyasszony és az esküvői ruha különlegességeit is.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!