Lánykérésen töröd a fejed, és gyorsan szükséged lenne gyűrűre

Lánykérésen töröd a fejed, és azonnal szükséged lenne a gyűrűre?

Ne aggódj! Mi gondoltunk azokra is, akik az utolsó pillanatra hagyták a gyűrű választást.

Sokszor előfordul, hogy a lánykérés gondolata hirtelen jön, és ekkor bizony szükség van a gyűrűre is. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján elkészítettünk 30 gyűrűt a legkedveltebb fazonjainkból ezekre az esetekre. Választhatsz fehér arany, rozé arany és sárga arany modellek közül, különböző méretekben, különböző stílusokban, és különböző árkategóriákban. A méret miatt ne aggódj, mert a gyűrűket teljesen díjmentesen méretre igazítjuk nektek. Ha tanácstalan vagy és elkélne egy kis segítség, keress minket elérhetőségeinken, akár emailben, vagy telefonon. info@brillancy.hu vagy +36305391179 és segítünk. 

Egy kis ízelítő az azonnal elérhető gyűrűink közül: 

Emily gyémánt gyűrű,: egy kényelmes, bájos fazon azoknak, akik mindig az ujjukon viselik a gyűrűt, és sosem veszik le.

Emily gyémánt gyűrű 14 karátos fehéraranyból, briliáns csiszolású természetes gyémánttal, kézen viselve. Emily gyémánt gyűrű

Ginger gyémánt gyűrű: Csodás vonalvezetése, merész foglalata teszi fenségessé és kivételessé ezt az ékszerkölteményt. Erőt, magabiztosságot, és egyszerre gyengéd szépséget sugároz. Aki ezt a gyűrűt kapja szerelmétől biztos lehet benne, hogy garantált lesz a sikere.

Ginger gyémánt gyűrű 2

Leda rozé arany gyűrű : ez a fazon egy igazán univerzális darab, mert eljegyzési gyűrűnek, és karikagyűrűnek is választhatjátok. A rozé szín a 2023 év legkeresettebb arany színe volt, mely kifinomult, egyedi és igazán elegáns választás. 

Leda Gyémánt gyűrű

Anabelle gyémánt gyűrű:  Vonzerejét romantikus stílusának, lágy vonalvezetésnek és az összesen 0,25 ct tömegű gyémánt tündökölésének köszönheti. Azoknak a hölgyeknek tökéletes választás, akik szeretnének kitűnni és nőiességüket hangsúlyozni ezzel a kivételes ékszercsodával.

Anabelle gyémánt gyűrű Anabelle gyémánt gyűrű 14 karátos fehéraranyból, briliáns csiszolású természetes gyémántokkal, kézen viselve.

Merida gyémánt gyűrű: Egyszerű, ugyanakkor dinamikus vonalvezetés jellemzi ezt a meseszép gyémánt eljegyzési gyűrűt, melynek éke egy 0,14 ct-os, 3,3 mm átmérőjű briliáns csiszolású, természetes gyémánt. A gyűrűsín csak az egyik oldalon válik ketté, ezzel a játékos aszimmetriával az volt a célunk, hogy úgy tegyük látványossá az ékszert, hogy közben megőrizze letisztultságát.

Merida gyémánt gyűrű 3 Merida gyémánt gyűrű

Belle gyémánt gyűrű: A visszafogott formatervezés és a káprázatos csillogás találkozását figyelhetjük meg ezen a fehéraranyból készült álomszép gyémánt gyűrűn. A letisztult vonalvezetésű gyűrűsín alul szélesebb, felfelé pedig fokozatosan keskenyedik. Középre egy 0,17 ct-os, szorosan mellé pedig egy-egy 0,06 ct-os briliáns csiszolású, természetes gyémántot helyeztünk, melyeket négykarmos foglalat tart biztonságban.  A három kő szimbóluma lehet a múlt-jelen-jövő, mellyel ez a gyűrű tökéletesen kifejezheti összetartozásotokat egy életen át.

Belle gyémánt gyűrű 14 karátos fehéraranyból, briliáns csiszolású természetes gyémántokkal, kézen viselve. Belle gyémánt gyűrű 14 karátos fehéraranyból, briliáns csiszolású természetes gyémántokkal, kézen viselve.

 Estella Classic: Ez a 14 karátos fehéraranyból készült ámulatba ejtő fazon a gyémánt eljegyzési gyűrűk királynője, igazi klasszikus, mert sosem megy ki a divatból. Elegáns kialakítású, hatkarmos foglalatát pici áttörések díszítik, akárcsak egy mesebeli koronát. Ez a gyönyörű foglalat emeli a magasba a briliáns csiszolású, 0,10 ct tömegű, 3 mm átmérőjű, fehér színű, káprázatos természetes gyémántot, melynek ragyogását egy életen át élvezheti viselője. 

estella classic gyémánt gyűrűestella classic gyémánt gyűrű 3

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!