Hogyan alakulnak a karikagyűrű és az eljegyzési gyűrű árak? II. rész

Karikagyűrű árak

Az eljegyzési gyűrű árakat leginkább a gyémánt határozza meg, a karikagyűrű árakat pedig gyakrabban az arany tömege, mivel a kövekkel szemben az arany van hangsúlyban. A gyűrűk tömegét a szélesség az anyagvastagság és a méretek befolyásolják. A női karikagyűrűbe legtöbbször apró gyémántok kerülnek, melyeknek kedvező az ára. Ha viszont szeretitek a csillogást és kicsi kövekből sokat szeretnétek, az igencsak megemeli karikagyűrű árakat.

Tömeggyártott és egyedi eljegyzési és karikagyűrű árak

Mint minden másnál a kereslet-kínálat megszabja az eljegyzési gyűrű és karikagyűrű árakat is. Míg a legtöbb ékszerboltban tömegtermékekkel találkozhatunk, az ékszermanufaktúrákban az általatok megálmodott, személyre szabott gyűrűket készítik el nektek az ötvös mesterek, méghozzá legtöbb esetben jóval megfizethetőbb is.

A plázákban extrém magasak az eljegyzési gyűrű árak és karikagyűrű árak, az ékszereket külföldről hozzák be, és minden viszonteladó ráteszi a saját hasznát. Ugyanakkor ezekben a szériában gyártott külföldi tömegtermékekben nincs semmilyen egyediség, amitől igazán magatokénak érezhetitek gyűrűiteket. A minőségük kifogásolható, hiszen nem készült olyan gondos figyelemmel, mint mikor egy ötvös szakember sokévnyi tanulással és tapasztalattal dolgozik rajtuk. A kövek befoglalása nem eléggé alapos, ezért ezekből a tömeggyártott termékekből gyakran kipotyognak. Az ár-érték arány miatt nem ajánljuk, hogy plázákban vásároljatok karikagyűrűt vagy eljegyzési gyűrűt.

Az ékszermanufaktúrákban, ahogy nálunk is, a tervezőasztalnál kezdődik munka. Először is nyitott szemmel járunk, hogy minél több forma inspiráljon minket gyűrűink megtervezésénél. A terveket kézi vázlatozással kezdjük, majd számítógéppel 3D-s látványtervet készítünk. Egy jól kitalált és megszerkesztett desing kulcsfontosságú, hogy gyönyörű ékszer készüljön. A megvalósítás és tökéletesítés az ötvös padon folytatódik és fejeződik be.

 

Az ár szoros összefüggésben van a munkaórák számával.

Egy letisztultabb, egyszerű eljegyzési gyűrű ára jóval kedvezőbb, mint amelyiknek összetettebb a formavilága és nehezebb feladat a megalkotása, és természetesen ezáltal időigényesebb is. Az igazán bonyolult fazonok speciális technikát és magas szakmai felkészültséget igényelnek, ezért nagy mértékben drágíthatják a gyűrűt. Mi abban hiszünk, hogy ettől az alaposságtól, a kézi készítéstől és hogy szívvel lélekkel csináljuk a munkákat, egy olyan művészi értéket képviselnek gyűrűink, amikkel szemben nem veszik fel a versenyt a tömeggyártott ékszerek.

Eljegyzési és karikagyűrű árak a Brillancynál

Az eljegyzési gyűrű és karikagyűrű árakat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a pénztárcájához illőt, valamint több száz fazon és sokféle stílus közül az egyéniségének megfelelőt.

Eljegyzési gyűrű árak

Sophie a legkedvezőbb árú gyémánt gyűrű a kínálatunkból, 40.900 Ft. Ennek oka, hogy ez a fazon tartalmazza a legkisebb gyémántot, valamint legkevesebb alapanyagot. Ez a letisztult, kecses formavilágú fehérarany eljegyzési gyűrű a kicsi méretek miatt sok odafigyelést, gondos szakértelmet igényel. Mind hétköznapra, mind alkalmakra diszkrét és kényelmes viselet. Szépsége az egyszerűségben és a tökéletes arányok harmóniájában rejlik.

Coco a legegyedibb és legnépszerűbb eljegyzési gyűrűnk, melynek izgalmas, csavarodott formatervére nagyon büszkék vagyunk. Visszafogott, bájosan természetes fazon, mégis különleges attól, hogy egy hullámba foglaltuk a 0,10 ct-os ragyogó gyémántot. Ennek az eljegyzési gyűrűnek az ára 95.100 Ft.

A legjobb ár-érték arányú és egyik legszebb gyémánt gyűrűnk az Eclipse, mely csupán 70.200 Ft. Stílusa klasszikusan elegáns, sín része a négykarmos foglalat felé enyhén keskenyedik, hogy még inkább érvényesüljön a 0,07 ct-os gyémánt szépsége.

Petra a legmagasabb árú eljegyzési gyűrűnk, 2.717.960 Ft.  Művészi formavilágú rosé arany gyűrű, amelyet egy gyönyörű 1 ct-os gyémánt díszít. A több apró brill kő pedig tovább fokozza csillogást. Míg kívülről az ékszer letisztultabb, belülről a különleges indás vonalvezetés teszi egyedülállóvá és visz egy kis romantikát az eleganciába. Ennek az eljegyzési gyűrűnek megtervezésébe minden kreativitásunkat beletettük, megalkotása komoly szakértelmet, sok odafigyelést, precizitást és sok-sok munkaórát igényel.

Összefoglalva: Szerintünk érdemesebb egyedi gyűrűt készíttetni, mint tömeggyártott terméket választani. Biztosak vagyunk benne, hogy szívesebben viselnétek olyat, amit kifejezetten személyre szabottan, Nektek készül. Kérjétek ki szakemberek segítségét, ha köveket választotok, és nem feltétlenül kell mélyre nyúlnotok a zsebetekbe, ha igazán szép és egyedi ékszert szeretnétek.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!