Ha már az esküvőd egyszerűbb: legyen különleges a gyűrűd!

Az, hogy milyen esküvőt tart az adott pár, ma már egy igen komplex kérdéskör, hiszen számos stílus képviselteti magát a legnépszerűbbek között. Amennyiben egy adott stílusban kerül megtartásra az esküvő, akkor gyakran mindnet annak rendelnek alá, de persze előfordulhat ennek ellenkezője is, így előfordulhat, hogy ha már az esküvő egyszerűbb, akkor különleges gyűrűt húznak cserébe az ara ujjára. Éppen ezért most olyan gyűrű ötleteket gyűjtöttünk össze, mellyel az egyszerűbb esküvők is feldobhatók.

Szintetikus gyémánt gyűrűk

Hogyha már maga a pár nem kezd rongyrázásba és inkább az egyszerűbb szertartás mellett teszik le voksukat, akkor számukra a szintetikus gyémánt gyűrűk ideális megoldást kínálnak. Nem véletlen az hogy 2020 egyik legnagyobb trendjét a szintetikus gyémánttal ékesített darabok adták.

Azoknak a pároknak, akik a mindennapjaikban is a fenntarthatóság elkötelezett hívei, remek lehetőség a környezettudatos előállítással készült gyémánt ékszerek választása. Ezek a drágakövek bár laboratóriumi körülmények között látják meg a napvilágot, mégis ugyan olyan fénnyel és eleganciával ragyognak, mint a természet alkotta testvéreik és akár egyedi formát is ölthetnek, ha úgy kívánjuk.

Csiszolatlan gyűrűk

Az utóbbi években egyre nagyobb teret nyernek a csiszolatlan, úgynevezett raw-cut gyűrűk is , melyek abszolút egyedi és megismételhetetlen darabokat eredményeznek.

A teljesen formabontó, csiszolatlan drágakövekkel készült eljegyzési gyűrűk formája, színe és fénye szinte teljesen a véletlen műve, hiszen az ékkövek úgy kerülnek a foglalatba, ahogy a természet megalkotta őket.

Egyedi dizájner gyűrűk

Amennyiben különleges karikagyűrűre vágyunk, de nem szeretnénk vagyonokat fizetni egy gyűrű tervezőnek, a csiszolatlan gyűrűk pedig túl nyersek számunkra, akkor a dizájner gyűrűk ideális megoldást kínálnak számunkra. Amennyiben ilyen gyűrűt keresünk, akkor mindenképp érdemes a különböző egyedi kollekciók között válogatnunk.

Habár a gyémánt az egyik legnépszerűbb kőválasztás eljegyzési gyűrű esetén, így a legeredetibbek kétségkívül a gyémántkővel ékített darabok, az egyedi design mellett egyre keresettebbek a színes drágakövek.

Minimalista gyűrűk

Ahogy az autók, öltözködés vagy a technológia területén is a minimalista, letisztult stílus kerül előtérbe, nincs ez másként az eljegyzési gyűrűk terén sem. Ha szívünk választottja rajong a különleges, egyedi formavilágért és ragyogó darabokért, akkor tökéletes választás lehet például egy egyszerű, minimalista gyűrű, mely éppen letisztultságával vonzza igazán a tekinteteket.

Mire figyeljünk különleges gyűrűk vásárlásakor?

A méret a különleges gyűrűk esetében is fontos kérdés, amelynek lemérésére számos észrevehetetlen trükk létezik, ezen viszont utólag még mindig lehet módosítani.

Emellett arra is érdemes figyelni, hogy az ékszervásárlás bizalmi kérdés, éppen ezért az üzlet kiválasztásánál fontos, hogy a kövek megbízható forrásból érkezzenek ezzel biztosítva az elvárt minőséget és tökéletességet is, hiszen egy esküvőn semmibe sem csúszhat hiba.

Fontos szerepe van az eljegyzési gyűrű kiválasztásánál a benne foglalt kőnek is, ám ez a szerep eltörpül ahhoz képest, amelyet maga az ékszer szimbolizál, ezért mindenekelőtt olyan ékszert válasszunk amely bár különleges, de a pár mindkét felének tetszetős.

Összegezve:

Az egyszerűbb esküvők esetében is tehát van lehetőségünk egyedi, különleges gyűrűt választanunk, de e téren mindig elsődleges szempont, hogy a kiszemelt igényeihez leginkább illő gyűrűt válasszuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!