Eljegyzési gyűrű trendek 2021

Bár még csak 2020-at írunk, de már sokan várják a 2021-es évet, remélve, hogy az merőben más lesz, mint az idei év. Bár sok negatív dolog történt a nagyvilágban, de van ami mindig örök, ez pedig nem más mint az eljegyzés és a házasság szentsége. De vajon milyen eljegyzési gyűrű trendek lehetnek 2021-ben? Az alábbiakban ezeket próbáljuk megjósolni.

Milyen gyűrűtrendek várhatók 2021-ben?

A 2021-es év mivel még előttünk áll, ezért csak jósolni lehet arra vonatkozóan, hogy mi az, ami előttünk áll. A gyűrűtrendek esetében azonban a 2020 egy jó kiindulási alap lehet és persze emellett vannak az olyan örök klasszikusok, amik minden évben képviseltetik magukat a népszerűségi ranglistán.

Az örök trendek

Szinte biztos, hogy 2021-ben is találkozhatunk olyan eljegyzési gyűrű trendekkel, melyek már évek óta tartják magukat a népszerűség terén. Ezek közül mindenképp említést érdemelnek a különböző arany gyűrűk, név szerint a sárgaarany, fehérarany és a rozéarany.

Klasszikus arany eljegyzési gyűrűk

A klasszikusabb karikagyűrűk a világon mind sárga aranyból készülnek. Ezek a klasszikus gyűrűtrendek mindig voltak és mindig lesznek is, ha eljegyzési gyűrűkről beszélünk. Ezeknek a gyűrűknek a jellemzője, hogy szolid megjelenésükkel az örökkévalóság szimbólumainak tekinthetőek. Nem meglepő tehát, hogy a 2020-as évben is kedvenc volt és várhatóan az is marad 2021-ben. A jövő évben is tehát várhatóan a hagyományos, vékony megjelenésű sárga arany karikagyűrű hódítása várható.

Különleges fehérarany karikagyűrűk

Sokan nehezen barátkoznak meg az arany sárga színével, így érthető módon nagy divat lett fehérarany karikagyűrűt viselni. A jövő évben is várhatóan folytatódik az idei trend, amiben a szolid színt kompenzálják a trendek hangsúlyos megjelenéssel. Sok esetben találkozhatunk igen vastag, sok kővel díszített karikagyűrűkkel, melyek a nyugati karikagyűrű trendek között hódít igazán.

Egyedi rozéarany karikagyűrűk

A 2020-as évet abszolút meghatározta a rozéarany eljegyzési gyűrűk népszerűégének erősödése. Ez a népszerűség várhatóan tovább emelkedik majd a 2021-es évben. A rozé arany eljegyzési gyűrűk tökéletes átmenetet jelenthetnek azok számára, akik a fehérarany színt túl ridegnek, míg a hagyományos sárga arany gyűrűket, túlságosan klasszikusnak ítélik.

Fenntarthatóság, mint gyűrűtrend

Nem meglepő, hogy az idei évben fontos szerepe lett a fenntarthatóságnak is. Ez a nézőpont várhatóan csak tovább erősödik majd 2021-ben is, így egyre fontosabbá válik az, hogy a választott gyűrű milyen körülmények között készül, milyen anyagokat használnak fel hozzá.

A vevőknek ma már kiemelten fontos, hogy úgynevezett „fair trade” helyről vagy újrahasznosított nemesfémekből készüljenek az ékszerek. Ebben az esetben például a laboratóriumi körülmények között előállított gyémánt számít a jobb választásnak.

Egyedi trendek az eljegyzési gyűrűknél

2021 ezek mellett várhatóan az egyedi megoldásoknak és trendeknek is utat nyithat. A különleges drágakövekkel díszített, vagy éppen szokatlan formára csiszolt kövek épp úgy népszerűek lehetnek, mint például a fekete gyémánt vagy a smaragd.

Holdöves eljegyzési gyűrűk

Egyre nagyobb keletje van az úgynevezett holdkő gyűrűknek is, melyek igazán különleges megjelenést biztosítanak bármely gyűrű esetében. Az ilyen különleges gyűrűkön a kéktől, a barack sárgán át, a zöldig bármi megjelenhet. Ezek a gyűrűk szintén népszerűek lehetnek 2021-ben is.

Összegezve:

Az eljegyzési gyűrű trendek tehát minden évben változhatnak, de egyes stílusok mégis mindig jelen vannak évről-évre. Attól függően, hogy mi magunk is mit részesítünk előnyben így választhatunk a klasszikus, vagy épp a formabontó megoldások közül.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!