Blog-karacsony

10 ok amiért a Karácsony tökéletes alkalom a lánykéréshez

1. Az ünnepek utánozhatatlan varázsa…
Karácsony egy varázslatos időszak, mindenki érzi az ünnepi hangulatot, az emberek megnyugszanak és lelassul egy pillanatra az amúgy száguldó élet. Emiatt ideális ekkorra időzíteni a lánykérést, garantáltan életre szóló emlék lesz az egész családnak.

2. Stúdiófotó az otthonunkban…
Ha a hangulat nem lenne elég, ott van még a karácsonyi dekoráció is. Ez az év legdíszesebb időszaka, a környezetünk szinte minden szeglete ki van csinosítva ilyenkor. Ha most nem is tűnik fel, de utólag bizony hálásak leszünk mikor az eljegyzési fotókat nézegetjük.

3. Együtt az egész család…
Az egyik legnyomósabb érv ami miatt sokan a karácsonyi eljegyzés mellett döntenek, hogy együtt ünnepelhet az egész család, osztozhatnak az ifjú pár örömében és egy igazán különleges Karácsonyban lehet ezáltal részük. Sokaknak ez azért is fontos, mert csak a nagyobb ünnepek alkalmával találkozik az egész család egyszerre, előfordulhat, hogy nagy távolságokról, akár külföldről térnek haza, hogy a családjukkal lehessenek.

4. Az Igen után…
További előny, hogy az ünnepi hangulatból nem kell egyik napról a másikra kiszakadni, mint egy nyaralás esetén, mert még a Szilveszter éjszakája is előttünk van, marad idő lubickolni a boldogságban.

5. Ha már Szilveszter…
Bizony megvan a romantikája annak is, hogy egy Új Korszak kezdetét összekössük az Új Év kezdetével. Az embernek szüksége van rá, hogy rendszerezze maga körül a dolgokat, így az időt, az élete eseményeit is, ezáltal átláthatóbbá válik a minket körülvevő kusza világ és könnyebben igazodunk ki rajta.

6. Ha praktikusak is akarunk lenni…
Az eljegyzés után magától értetődő módon felmerül az esküvő szervezése. Sokan álmodják meg már évekkel előre milyen módon szeretnék összekötni életüket a Szerelmükkel. A hosszú várakozás általában nagy elvárásokat szül, ami miatt bizony nehéz feladat lehet megszervezni az esküvőt. Mindig jönnek váratlan nehézségek amik idegeskedéshez vezethetnek. A legtöbb esküvőt nyáron tartják és bizony akár egy – másfél évet is eltölthetnek annak megszervezésével. Ez az időszak sok stresszel is járhat egy pár számára. Valójában nincs okunk ennyi időt tölteni az előkészületekkel, fél év alatt ugyanazt az esküvőt képesek vagyunk tető alá hozni, csak kevesebb időre osztjuk le a teendőket.

7. Emlékezetes dátum…
Jelenleg még nehéz lehet elképzelni, de sok év házasság után, bizony előfordul a legjobbakkal is, hogy az élet kiszámíthatatlan forgatagában ne adj isten elfelejtik az egyik évfordulójukat. Ebből a szempontból is biztos megoldás egy ilyen emlékezetes dátumot választani.

8. Azok a bizonyos trükkös eljegyzések…
Sokan szeretnének valami csavart vinni az ominózus jelenetbe amikor felteszik azt a bizonyos kérdést. Vannak akik elrejtik, vagy valami másnak álcázzák a gyűrűt, hogy fokozzák a meglepetést. A karácsonyi díszlet és szokások rengeteg különféle lehetőséget biztosít számunkra a kreatív lánykéréshez.

9. Ajándék az ajándékhoz…
Előnyödre válhat a karácsonyi szezont megelőző kedvezmény hullám. Rengeteg területen így az ékszerek esetében is gyakran adnak ebben az időben kedvezményt az árból, vagy esetleg a vásárolt termék mellé meglepnek egy ajándékkal. Ez nincs másképp az eljegyzési gyűrűk piacán sem.

10. A tökéletes ajándék…
Végül, de nem utolsó sorban el tud-e bárki csodálatosabb ajándékot képzelni? Egy bámulatos eljegyzési gyűrű, mely kifejezi Szerelme számára, hogy vele szeretné leélni további éveit amik megadattak.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!