Gyémánt gyűrűk egyéniségre szabva

Gyémánt gyűrű, gyémánt ékszer

Ejtsd ámulatba kedvesed! Titokzatos, bájos, elegáns? Egyéniségére szabott káprázatos gyémánt gyűrű kollekciók és gyémánt ékszer különlegességek megfizethető áron.

Az ikonokra kattintva böngészhetsz a különböző gyémánt gyűrű kategóriák között. Kellemes böngészést!

Kiemelt eljegyzési gyűrű

Legkedveltebb Brill Gyűrű

Hírek és érdekességek a gyémánt világából

GYÉMÁNT GYŰRŰ EGYÉNISÉGRE SZABVA


Ékszermanufaktúránk egyedi ékszerek tervezésével és megvalósításával foglalkozik. Fontosnak tartjuk, hogy aki betér hozzánk, barátságos, vidám, inspiratív környezetben találja magát. Az általunk tervezett gyémánt gyűrűk válogatott drágakövekkel és kiváló minőségű nemesfémből készülnek és 100% garanciát vállalunk minden gyémánt ékszerünkre. Tervezőink a legegyszerűbb modellektől a legbonyolultabb fazonig ügyelnek arra, hogy az ékszerek kényelmesek, jól viselhetőek legyenek. 

Legtöbb esetben olyan férfiak fordulnak hozzánk segítségért, akik kedvesüknek szeretnének meglepetést okozni, egy Gyönyörű Gyémánt Gyűrűvel. Ezért alkottunk meg a gyémánt gyűrűk különböző kategóriáit egyéniségre szabva, amellyel megkönnyítjük a vőlegények dolgát a választásban. 

Gyémánt ékszereket azonban nem kizárólag eljegyzésre vásárolnak az emberek: legyen születésnap, karácsony, vagy évforduló, a gyémánt ékszer mindig tökéletes ajándék.

Érkezz időpontra és spórolj meg 5%-t az ékszered árából. Időpontot a Kapcsolat menüpontban megtalálható elérhetőségek egyikén foglalhatsz.

Hogyan takaríthatsz meg még többet a kiválasztott gyémánt gyűrű árából? Hívd kollégáinkat és érdeklődj a részletekről.

Szállítási idő: Altalában a megrendeléstől számított 7-14 nap a szállítás ideje. Ez az idő módosulhat ha plusz drágakövet kértek vagy az eredeti gyémánt gyűrű fazont szeretnétek kissé módosítani. Különösen sürgős esetekben felár megfizetése mellett ennél rövidebb határidővel is vállalunk készítést. Részletekről érdeklődj elérhetőségeinken.


Anyag

Gyémánt ékszer modelljeinket kívánság szerint 14 vagy 18 karátos aranyból készítjük. A gyémánt gyűrű felületét polírozva, homokfújva, szálcsiszolva, gyémánt mattítva vagy selyemfényezve készíthetjük.

Fémjelzés

Az általunk készített gyémánt ékszer tárgyakban egytől-egyig megtalálható az aktuális, hivatalos fémjel, ezzel garantálva az arany megfelelő finomságát és minőségét.

Hogyan spórolhatsz nálunk?

Ha már tudod, hogy mikor látogatnátok meg minket, foglalj nálunk időpontot és takaríts meg 5 %-t a gyűrű árából. Nem kell mást tennetek csak a Kapcsolat aloldalon található elérhetőségek egyikén keressetek meg minket. Kollégáink visszajelezésétől kezdve biztosak lehettek benne, hogy mások nem fognak zavarni titeket a böngészésben.

Tört arany beszámítás

Legyen szó bármilyen nemesfémről, az értéket képviselhet. Kérdés, hogy tudsz-e vele élni? Ha ugyanis egy sosem hordott, nem kedvelt, esetleg sérült aranytárgy lapul a szekrényed mélyén túl sok hasznát nem látod. Hozd be hozzánk és cseréld be azt és tiéd lehet egy csodaszép gyémánt gyűrű. Tört aranyadat a napi világpiaci áron kedvezményesen beszámítjuk kedvenc ékszered árába.

A gyűrű karbantartása

Gyémánt ékszerek esetében a legnagyobb gondot a gyémánt kiemelkedő zsírgyűjtő tulajdonsága okozza. Más drágakövekkel ellentétben a gyémánt felületén megtapad a zsír, a kosz. Elkerülhetetlennek tűnik, hogy a hétköznapokban használt testápolók, krémek ne találják meg a gyémánt gyűrű foglalatát. Leginkább a foglalat belsejében vagy a foglalat alá szeret beágyazódni a kosz. Legtöbb esetben segít, ha meleg szappanos vízben átöblítjük a gyűrűt, esetleg egy régi, kidobásra ítélt fogkefe sörtéivel benyúlunk a foglalat alá. Ha ez a módszer nem vezetett sikerre, akkor bízzuk szakemberre a dolgot. A Brillancy Ékszerészet műhelyében olyan hatékony eszközök állnak a rendelkezésünkre, mellyel könnyedén megoldhatjuk ezt a problémát és a gyémánt ékszerek újra a régi fényükben pompázhatnak.

Vállaljuk a gyémánt gyűrű ingyenes karcmentesítését öt alkalommal és egy alkalommal az gyémánt ékszer teljes körű felújítását a vásárlástól számított öt éven belül.

Hétköznapi használat mellett az gyémánt ékszer felülete kissé mattulhat. Ez a felületen jelentkező mikrokarcolódások miatt van. Ilyenkor segíthet a gyűrű felületén egy teljes polírozás. Ez nem egy költséges művelet; érdemes évente elvégeztetni. Az általunk készített ékszerek esetében ez az első öt évben ingyenes. A karcmentesítésnél kell megjegyezni, hogy ha a gyémánt gyűrű felületkezelt, a felületkezelés a karcmentesítés közben lekophat. Legyen szó a felület ródiumozásáról vagy aranyozásáról grammonként pár száz forintos plusz költséget jelent. Az első öt évben vállaljuk egyszer a gyémánt gyűrű teljes felújítását, mely a felületkezelést is magában foglalja.

Drágakövek
A napi használatnak kitett gyűrűk legjobb alapanyaga a legkeményebb természetes anyag a földön. Az általunk használt G- VS1 gyémánt minőség, illetve a kézi drágakőfoglalás pedig garancia arra, hogy nem lesz később probléma vagy meglepetés a gyémánt gyűrűvel. 


Technológia
Gyémánt ékszereink a legváltozatosabb technológiával készülnek. A 100 %-ban hagyományos kézimunkától kezdve a CNC maráson át, a gépi vésést, 3D tervezést, kézi foglalást fazontól függően egyaránt használjuk. Munkánkért 100 %-ban örökgaranciát vállalunk.

 

 

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 14:00 19:00

SZ- V: ZÁRVA