Koktél ékszerek

Ezüst koktél ékszerek

Ebben a kategóriában különleges formavilágú, merész ívekkel, különleges foglalatokkal, felületkezelésekkel ellátott látványos, egyedi ezüst gyűrű design-okat láthatunk.

Koktél ékszerek anyaga: ezüst gyűrűinket a legfinomabb ezüstből, swarowski kövekkel készítjük. Az ékszerek hangsúlyosabb tömegű, sokszor 10-25 grammos darabok. Felületük a platinafémek családjába tartozó fehér vagy fekete rhódiummal van ellátva. Kívánság szerint a koktél ékszerek platina vagy fehérarany alapanyagokból is készülhetnek.

Felület: koktél ékszerek felületét többféle módon csiszoljuk, polírozzuk. A felületek legtöbbször nem alkotnak homogén felületet, hanem kontrasztos módon egymást kiemelve díszítik a tárgyat. A szálcsiszolt vagy homokfújt felület például jól kihangsúlyozza a tükörpolírozott felületet. A selyemfényű felületek mellett jól mutat a gyémánt mattírozás is. Ajánljuk mindenkinek figyelmébe az enyhén érdesebb homokfújt felületű, fekete rhódiummal ellátott koktél ékszerek formavilágát.

Egyediség: az általunk tervezett koktél ékszerek számtalan formában, felülettel, különböző színű kövekkel megálmodhatók, elkészíthetők. Csak a fantázia szabhat határt. Részletek miatt keresd kollégáinkat a megadott elérhetőségeink egyikén.

Tervezés: a koktél ékszerek tág határok között mozognak. A kiállított ékszerek a mi ízlésvilágunkat tükrözik, azonban itt semmiképp sem szeretnénk megállni. Vendégeinket, megrendelőinket bevonva a tervezés, az alkotás folyamatába sokkal személyesebb, egyedibb formaterveket készíthetünk. Fontos! Formatervező kollégánkhoz kérj időpontot a megadott elérhetőségek egyikén. 

Kő használat: ezüst gyűrűk kő alapanyagaként elsősorban swarowski köveket használunk, melyek elérhetőek a színskála szinte összes spektrumában. Emellett rendelhetőek az ezüst koktél ékszerek fehér zafírral (leuko zafír), kék zafírral, a zöld olivinnel, apró vérvörös rubinnal, fekete gyémánttal, vagy a kvarc csoportban található citrint is. Ezek kombinációja csodaszép színkombinációkat eredményezhet.

Szállítási idő: koktél ékszerek a látványtervek elfogadásától számított három héten belül készülnek el. 

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 12:00 20:00

SZ- V: ZÁRVA

Keressen összes termékünk között
Kategória
Gyémánt gyűrűk
Karikagyűrű
Eljegyzési gyűrű
Koktél ékszerek
Ár
< 60 eFt
60-120 eFt
120-220 eFt
> 220 eFt
Szín
Fehér
Sárga
Rozé
Keresés terméknév alapján
Keresés az összes termék közt