Gyémánt gyűrűk egyéniségre szabva

Gyémánt gyűrű, gyémánt ékszer

Kedves Vásárlóink! Üzletünk mostantól meghosszabbított nyitvatartással 12:00-tól 20:00-ig vár Bennetket! 

Ejtsd ámulatba kedvesed! Titokzatos, bájos, elegáns? Egyéniségére szabott káprázatos gyémánt gyűrű kollekciók és gyémánt ékszer különlegességek megfizethető áron.

Óriási választékból válogathattok, akár azonnal vihető, készleten található gyűrűkből, akár rendelésre, melyek már pár nap alatt elkészülnek.

 Ha nem vagy biztos a méretben, ne aggódj, a gyűrűk ingyenes méretre igazítását vállaljuk.

 Az ikonokra kattintva böngészhetsz a különböző gyémánt gyűrű kategóriák között. Kellemes böngészést!

Kiemelt eljegyzési gyűrű

Legkedveltebb Brill Gyűrű

Hírek és érdekességek a gyémánt világából

 

GYÉMÁNT GYŰRŰ EGYÉNISÉGRE SZABVAÉkszermanufaktúránk egyedi ékszerek tervezésével és megvalósításával foglalkozik. Fontosnak tartjuk, hogy aki betér hozzánk, barátságos, vidám, inspiratív környezetben találja magát. Az általunk tervezett ékszerek válogatott drágakövekkel és kiváló minőségű nemesfémből készülnek és 100% garanciát vállalunk minden gyémánt ékszerünkre. Tervezőink a legegyszerűbb modellektől a legbonyolultabb fazonig ügyelnek arra, hogy az ékszerek kényelmesek, jól viselhetőek legyenek. 

Legtöbb esetben olyan férfiak fordulnak hozzánk segítségért, akik kedvesüknek szeretnének meglepetést okozni, egy Gyönyörű Gyémánt Gyűrűvel. Ezért alkottunk meg a gyémánt gyűrűk különböző kategóriáit egyéniségre szabva, amellyel megkönnyítjük a vőlegények dolgát a választásban. 

Gyémánt ékszereket azonban nem kizárólag eljegyzésre vásárolnak az emberek: legyen születésnap, karácsony, vagy évforduló, a gyémánt ékszer mindig tökéletes ajándék.Tanácsok a gyémánt gyűrű kiválasztásáhozEgy szép ékszer megtervezésekor, az anyagiakon túl, legalább két kérdésre kell tudnunk válaszolni. Milyen anyagból szeretnénk elkészíttetni az ékszert és milyen gyémánt követ válasszunk az ékszer foglalatába?

Pár szót ejtsünk tehát az ékszerekhez használatos különböző anyagokról, többnyire nemesfémekről. Hagyományos alapanyagunk az arany. A színarany gyönyörű sárga színű, a gazdagság szimbólumaként aposztrofált, ámde igen puha, könnyen deformálható, karcolódó fém. Előnye más fémekkel szemben, melyek rozsdásodnak, bebarnulnak, hogy az arany nagyon jól ellenáll a környezeti ártalmaknak. A kérdés az, hogy hogyan lehet elérni azt, hogy az arany ékszer kellően kemény legyen, ugyanakkor megmaradjon a saválló képessége. A válasz az ötvözőfémek hozzáadásában rejlik. Ötvöző fém lehet az ezüst, réz, vas vagy akár a titán is. Minden ötvöző fém más tulajdonságokat hordoz magában. Általában keményebbé teszik az aranyat és befolyásolhatják annak színét is. Az ezüstadalék 10 % mellett például citromsárgává varázsolja az aranyat, de 50 % mellett már zöld lesz az ötvözet színe. A rézzel a vörös különböző árnyalatait csalogathatjuk elő a gyűrű felületén, a vas pedig kékre festi az ékszert. Azt, hogy milyen anyagot használhatunk és milyen arányban, a magyar jogszabályok pontosan megadják. A fehérarany gyémánt gyűrű fehér színét palládium vagy nikkel hozzáadásával érhetjük el. 

Az ötvözők mennyiségével nemcsak a színeket, de az ékszer keménységét is szabályozhatjuk. 25% ezüst és réz hozzáadása például már egészen hordhatóvá, ellenállóvá teszi az ékszerek felületét. Ez a 18 karátos arany közkedvelt anyag az alkalmi ékszerekhez és a magas aranytartalma, ’nemessége’ miatt sokan használják gyémánt ékszerhez is. Jellemző előfordulása a sárga alapszínen kívül, a fehér.

Talán legjelentősebb aranyötvözet a 14 karátos arany. Jól működő arányt képvisel az ötvözők és az arany mennyisége közt. Kemény, strapabíró anyag, mely hosszú évtizedekig bírja a napi használatot. Használjuk karikagyűrűk, de gyémánt gyűrűk alapanyagaként is. A kemény matéria biztos foglalatot nyújt a gyémánt számára és biztosak lehetünk abban, hogy a szép felületet biztosító selyemfényezés, szálcsiszolás vagy homokfújás sem kopik le olyan gyorsan a gyémánt gyűrű felületéről. 

A 18 és 14 karátos ötvözet mellett Magyarországon használható még a 22 és a 9 karátos arany ötvözet is. Tapasztalatok azt mutatják, hogy az előbbi túl puha egy komolyabb ékszer számára, míg az utóbbi egy egyszerű gyógyfürdőben is képes bebarnulni. Csak merészeknek ajánlott. 

A sárga arany színt ajánljuk a klasszikus gondolkodásúaknak, akik nem zárkóznak el a hagyományos gyémánt arany gyűrű formavilágától. A fehérarany gyémánt gyűrű a modern, a letisztult; fókuszban a ragyogó gyémánt. A bevállalósabbak, akik szeretik a trendi, új megoldásokat mindenképp vegyék fontolóra a rozé színt, melyből, elárulhatjuk, több árnyalat is létezik.

Bemutatótermünkben a különböző színekre, illetve felületkezelésekre külön mintakollekciót tartunk. Azt tanácsoljuk, kezdje a tervezést a megfelelő szín és felület kombinációjának kiválasztásával.

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 12:00 20:00

SZ- V: ZÁRVA

Keressen összes termékünk között
Kategória
Gyémánt gyűrűk
Karikagyűrű
Eljegyzési gyűrű
Koktél ékszerek
Ár
< 60 eFt
60-120 eFt
120-220 eFt
> 220 eFt
Szín
Fehér
Sárga
Rozé
Keresés terméknév alapján
Keresés az összes termék közt