Eljegyzési gyűrű

Eljegyzési Gyűrű Katalógus

Óriási választékból válogathattok, akár azonnal vihető, készleten található gyűrűkből, akár rendelésre, melyek már pár nap alatt elkészülnek. Ha nem vagy biztos a méretben, ne aggódj, a gyűrűk ingyenes méretre igazítását vállaljuk. 

Ebben a kategóriában megkönnyítjük dolgod, ugyanis, ha nem sikerült stílus szerint választanod, itt színek szerint válogathatsz a fehér-, sárga- és a rosé arany eljegyzési gyűrű választékunkból.

Gyűrűink variálhatóak, így ha az egyik gyűrűnek a foglalata, másiknak a sín része tetszett meg, esetleg a gyémánt méretén módosítanál, könnyen megteheted, írj nekünk emailt, vagy látogass el személyesen üzletünkbe, ahol segítségedre leszünk.

Legnépszerűbb eljegyzési gyűrű

 

Megtekinthetőség és vásárlás

Eljegyzési gyűrűinket webáruházunkon keresztül vásárolhatod meg. Amennyiben kérdésed van valamely termékkel kapcsolatban nyugodtan keress minket email-ben vagy hívj minket telefonon. Ha a kiválasztott gyűrű egy-egy részletét szeretnéd jobban szemügyre venni, írj nekünk és küldünk neked képet róla.

Eljegyzési gyűrűinket 14 és 18 karátos aranyból is el tudjuk készíteni. A gyémántokat egyenként, nagy körültekintés mellett válogatjuk, azért, hogy a legjobb minőséget adhassuk neked. A gyémántkövek minősége G/VS.

A drágaköveket hagyományosan, kézi foglalással helyezzük az ékszerekbe. Azért, hogy 100 %-ig biztosak lehessünk a foglalás minőségében, a foglalást követően az ékszerek fél órát töltenek egy erre a célra kialakított rázóberendezésben, mely ugyan nem sérti meg őket, de eredményeképp a helytelenül foglalt drágakövek kiesnek. 

Az általad kiválasztott eljegyzési gyűrűt egyedileg Neked készítjük el, ügyelve a megfelelő méretre, színekre, finomságra, a gyémántra vonatkozó egyedi kérésekre. Ha véletlenül mégsem sikerült a méretezés, ne búsulj, az árban benne van egy ingyenes méretre állítás! 

 

Karbantartás

 

Mi a teendő, ha az aranygyűrű elveszti fényét, tüzét? Nyugalom nem ment tönkre; valószínűleg csak bekoszolódott.

Eljegyzési gyűrűk esetében a legnagyobb gondot a gyémánt kiemelkedő zsírgyűjtő tulajdonsága okozza. Más drágakövekkel ellentétben a gyémánt felületén megtapad a zsír, a kosz. Elkerülhetetlennek tűnik, hogy a hétköznapokban használt testápolók, krémek ne találják meg a brill gyűrű foglalatát. Leginkább a foglalat belsejében vagy a foglalat alá szeret beágyazódni a kosz. Legtöbb esetben segít, ha meleg szappanos vízben átöblítjük a gyűrűt, esetleg egy régi, kidobásra ítélt fogkefe sörtéivel benyúlunk a foglalat alá. Ha ez a módszer nem vezetett sikerre, akkor bízzuk szakemberre a dolgot. A Brillancy Ékszerészet műhelyében olyan hatékony eszközök állnak a rendelkezésünkre, mellyel könnyedén megoldhatjuk ezt a problémát és az ékszerek újra a régi fényükben pompázhatnak.

Deformálódás, anyagsérülések.

 

A eljegyzési gyűrűk kialakításával szemben támasztott igény, hogy ne csak szépek, de tartósak is legyenek. Egy jól megkonstruált eljegyzési ékszer ellenáll a hétköznapokban előforduló normál fizikai behatásnak, azonban jó, ha észben tartjuk, hogy nemesfémről lévén szó, az arany, a platina vagy ezüst viszonylag puha anyagok.  Óvakodjunk nagyobb teher cipelésétől, ha ujjunkon van a kedvenc gyűrűnk. Kisebb benyomódások, deformálódások adott esetben eltüntethetőek, de komolyabb bajt már nem lehet helyrehozni.

Foglalat karbantartása

 

Vásárláskor minden esetben ellenőrizzük a foglalatot és a gyémántot. Ha a foglaló jó munkát végzett biztosak lehetünk benne, hogy hosszú évekig nem kell a foglalatban lévő drágakő épségéért aggódnunk. Ha megsérül az ékszer, természetes, hogy egy ékszerész segítségét kérjük a kijavításra, aki felhívja a figyelmünket a foglalat sérülésére is. A gond az olyan esetekkel van, amikor egy hirtelen mozdulattal „picit” odaütjük valamilyen fémfelülethez az ékszer foglalatát. Ezekben az esetekben érdemes ellenőrizni a foglalatot erős fény alatt. Ha úgy érezzük, hogy mozog a kő, mihamarabb mutassuk meg szakembernek, hogy elkerüljük a bajt.

Karcok, mikrokarcolódások

 

Hétköznapi használat mellett az ékszer felülete kissé mattul. Ez a felületen jelentkező mikrokarcolódások miatt van. Ilyenkor segíthet a felület teljes polírozása. Ez nem egy költséges művelet; érdemes évente elvégezni. Itt kell azonban megjegyezni, hogy ha a gyűrű felületkezelt, a felületkezelés lekophat. Legyen szó a felület ródiumozásáról vagy aranyozásáról grammonként pár száz forintos plusz költséget jelent.

 Eljegyzési gyűrű elszíneződése

 

Sokunkkal előfordult már, hogy a kedvenc ékszerünk elszíneződött; barna, fekete, esetleg vörösessé vált. Aggodalomra semmi ok, a legtöbb esetben ezek könnyen eltüntethető felületi elváltozások, melyet valamilyen erősebb vegyi hatás idéz elő. 14 karátos aranyban szinte mindig van ezüst, mely könnyen reagál a kénre, hogy mást ne is említsünk. Érdemes fürdőzés, gyógyfürdőzés esetén levenni az ékszert. Ha mégis belefutunk egy ilyen „balesetbe”, bízzuk szakemberre a dolgot. Az aranyból készült ékszer igazán nagy veszélyben higany közelében van. Ne tároljuk ékszereinket hőmérő mellett, ha ugyanis az eltörik, ékszereink menthetetlenül tönkremennek.

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 12:00 20:00

SZ- V: ZÁRVA

Keressen összes termékünk között
Kategória
Gyémánt gyűrűk
Karikagyűrű
Eljegyzési gyűrű
Koktél ékszerek
Ár
< 60 eFt
60-120 eFt
120-220 eFt
> 220 eFt
Szín
Fehér
Sárga
Rozé
Keresés terméknév alapján
Keresés az összes termék közt