Kapcsolat

Brillancy Ékszermanufaktúra - Budapest

Kedves Vásárlóink! Köszönjük türelmeteket! Üzletünk mostantól, a szokásos nyitvatartás szerint áll rendelkezésetekre. Várunk titeket!

Karikagyűrű, eljegyzési gyűrű, gyémánt gyűrű és gyémánt ékszer választékunkat megtalálod bemutatótermünkben Budapesten a 6.kerületben, a Parlament, és a WestEnd City Center közelében.

Csapatunkat elérheted az alábbi elérhetőségeken munkaidőben. Kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal emailben, küldjetek üzenetet nekünk a Facebook-on vagy bemutatótermünkben személyesen is elérhetitek kollégáinkat.

Munkaidőn kívül is elérhetitek Petrát, az üzletvezetőnket a következő telefonszámon: +36 30 539 1179. Hétvégén lehet, hogy kicsit lassabbak vagyunk, de igyekszünk leszorítani a válaszadási időt. Türelmeteket előre is köszönjük!

Elérhetőségeink:

Címünk: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 11. A térképet az oldal alján láthatod

Telefon/e-mail: Elérhetsz minket telefonon munkaidőben (H-P 12:00-20:00) ezen a számon +36 30 539 1179 vagy írj nekünk erre az email címre: brillancyekszer@gmail.com.

Könnyen eljuthatsz hozzánk tömegközlekedéssel. Legközelebbi megállóhelyek:

Vonat: Nyugati tér 

4-6-s villamos: Nyugati tér (5 perc)

3-s kék metró: Nyugati tér (5 perc)

76-s trolibusz: Ferdinánd híd (Izabella utca) (8 perc)

72-s trolibusz: Szinyei Merse utca (7 perc)

70-78 trolibusz: Báthory utca / Bajcsy-Zsilinszky út - (4 perc)

 

Érkezés autóval:

A Podmaniczky utca pár méterre fekszik a Nyugati tértől, mely jól megközelíthető csomópontja Budapestnek. Könnyen elérheted, az ország bármelyik részéről is érkezz. A körúton a nyugatról, illetve délről érkezők juthatnak el hozzánk, míg ha az ország északi régiójából érkezel hozzánk az M3-s bevezető szakaszán, a Hősök tere - Dózsa György út - Podmaniczky utca útvonal lesz a legrövidebb.

A parkolás egyébként viszonylag könnyű. A Podmaniczky utca mindkét oldalán parkolhattok; parkolójegy megváltása viszont szükséges.

 

Várunk szeretettel!

 

Nyitva tartás: 

Hétfőtől Péntekig: 12:00 - 20:00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Érkezz időpontra és megspórolhatsz 5%-t a kívánt karikagyűrű vagy eljegyzési gyűrű árából. Időpont foglalással biztosíthatod, hogy várakozás nélkül, kényelmesen válogathatsz kínálatunkból. Időpontot a fentebb megtalálható elérhetőségek egyikén foglalhatsz. Élj a lehetőséggel!

 

 

 

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 12:00 20:00

SZ- V: ZÁRVA

Keressen összes termékünk között
Kategória
Gyémánt gyűrűk
Karikagyűrű
Eljegyzési gyűrű
Koktél ékszerek
Ár
< 60 eFt
60-120 eFt
120-220 eFt
> 220 eFt
Szín
Fehér
Sárga
Rozé
Keresés terméknév alapján
Keresés az összes termék közt