Milyen eljegyzési gyűrű típusok léteznek?

Alapvetően kétféle eljegyzési gyűrű típusba sorolható minden gyűrű, ez pedig az egyköves vagy szoliter, és a több köves. Azonban ezeket lehet még tovább bontani, hogy milyen lerendezési kövekről van szó, és hány darab. Aztán lehetne még úgy kategorizálni, hogy klasszikus és modern eljegyzési gyűrű formák.

Azonban mi inkább olyan stílus kategóriákat hoztunk létre, ami nagyban segítheti a tökéletes eljegyzési gyűrű kiválasztását.

Klasszikusan elegáns eljegyzési gyűrű

A gyűrű klasszikusan sárga aranyból készült, többségében egyköves, szoliter gyűrűk, melyek többnyire a hagyományosabb vonalvezetést követik.

Kecses gyűrűk, ahol az egy központi követ esetleg apró köves díszítések teszik csillogóbbá. A gyémánt úgynevezett champagne, vagyis pezsgő színű.

Érdemes úgy választani a gyűrűt, hogy vastagságban és díszítésben megfeleljen a hölgy életstílusának. Vagyis egy ragyogó, sokat szereplő hölgy kezén szikráznia kell a gyűrűnek!

Bájosan természetes eljegyzési gyűrű

Az eljegyzési gyűrű gyakran olyan, mint a jó smink, nem feltűnő, de kiemeli a természetes szépséget. Ezek az eljegyzési gyűrűk is ilyenek. Szépek, de nem ragyogják túl a viselőjük természetes bájait.

Kedves, vidám, bájos hölgyeknek való szolid vonalvezetésű gyűrűk, fehéraranyból. Azoknak való, akik kerülik a feltűnést és szeretik az egyszerűbb formavilágot.

Csábítóan titokzatos eljegyzési gyűrű

Egyszeri és megismételhetetlen. Ilyen érzés ezeket a gyűrűket viselni, ezért titokzatosnak hatnak.

Ezek az eljegyzési kecses vonalvezetésűek, de eltérnek a megszokott egyszerű formáktól. ezért bájosak és egyediséget sugároznak.

Ha a hölgy nem akar kiemelkedni, de nem is kerüli a feltűnést, akkor ebből a típusú gyűrűből érdemes választani.

Dinamikusan modern eljegyzési gyűrű

A modern eljegyzési gyűrűk merész vonalvezetésűek, gyakran éles kanyarok és szögletek jellemzik. Ráadásul fekete és fehér gyémánt kontrasztja emeli ki a különlegességét.

Ilyen gyűrű olyan hölgynek való, akinek a szokatlanul modern a hétköznapjai része. Aki szereti a változásokat és nem fél a fekete színű kövektől.

Hagyományt kedvelő, feltűnést kerülő hölgyeknek nem való.

Művészi eljegyzési gyűrűk

Merész, kreatív, ihletett. Ha a hölgy művész, vagy művész hajlamú, ezekből a csodálatos gyűrűkből érdemes választani számára.

Szokatlan vonalvezetések, fehérarany vagy a népszerű rosé arany gyűrűből készítve.

Ezek a típusok segítenek kiválasztani az eljegyzési gyűrű választékból az egyetlen tökéletes gyűrűt.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!