A tökéletes eljegyzési gyűrű kedvesed személyiségéhez igazítva

Na de milyen a tökéletes eljegyzési gyűrű? Szoliter? Sok köves? Fehérarany, sárga arany vagy rozé arany? A hatalmas választék sokszor megnehezíti egy férfi számára a döntést. A legelső és legfontosabb szempont, hogy a gyűrű illeszkedjen párod személyiségéhez. Mi pedig gyűrűinket stílus, egyéniség szerint kategóriákra bontottuk, hogy segítsünk megtalálni a legmegfelelőbbet.

Egyéniségre szabott eljegyzési gyűrűk a Brillancy kínálatából

Bájosan természetes

Ebben a kategóriában finom, lágy vonalvezetésű, szolid fehérarany gyémánt gyűrűket találhattok. Némelyik fazon gyűrűsínjének kialakítása különlegesen csavart, hullámzó, mint például a Coconak és az Elinornak, míg mások egyszerűbb formatervezésűek, mint a Mona és Nicole. Közös bennük, hogy szépségük az arányok harmóniájában és könnyed, légies megjelenésükben rejlik. Népszerű egyköves modellünk a Diane és a Mila, többkövesek közül pedig az Anabelle és a Levander. E csoport darabjai tökéletes eljegyzési gyűrűk azoknak a hölgyeknek, akik vidám, bájos természetükkel és visszafogott stílusukkal vonzzák a figyelmet és szeretik a diszkrét, mégis kivételes ékszereket.

Csábítóan titokzatos

Páratlan formavilágú fehérarany gyémánt gyűrűk alkotják ezt a kategóriát. Látványos ékszerek, melyek egyediségükkel, pazar megjelenésükkel azonnal megragadják a tekintetet. Legkedveltebbek az egyköves fazonok közül a Skyfall és a Cymone, többkövesek közül a Penelope és Flores. Tökéletes eljegyzési gyűrűk azoknak a hölgyeknek, akik nem bánják, ha a középpontban vannak, temperamentumosak és szeretik kihangsúlyozni vonzerejüket.

Dinamikusan modern

Nem mindennapi gyűrűk tartoznak ebbe a kategóriába. Fekete és fehér gyémántokkal díszített fehérarany eljegyzési gyűrűk, melyek mindegyikére jellemző a modern dizájn. Egyes darabok ezt a letisztult, egyszerű formájukkal testesítik meg, mint a Fontana és az Altadena, néhány modell, pedig a lendületes vonalvezetésükkel, akárcsak a Rolling Hills és a Monterey. Ezek a dinamikusan modern ékszerek tökéletes eljegyzési gyűrűk azoknak a nőknek, akik a hagyományostól valami merőben eltérőre vágynak, magabiztosak és szeretnek lépést tartani minden változással. Amennyiben kedvesednek tetszenek a szögletes formák, úgy ajánljuk a különleges, négyszögletes, princess csiszolású gyémánttal díszített Mate, Evora vagy Avatar gyűrűket. Ha szívesen viseli a fekete és fehér szín kontrasztját, úgy biztos sikert arat az Alba vagy a Johanna.

Klasszikusan elegáns

Klasszikus megjelenésű sárga arany és fehérarany eljegyzési gyűrűk e kategória darabjai. A lágy íveknek és a kecses vonalvezetésnek köszönhetően az elegancia képviselői. Megtalálható közöttük szoliter és többköves modell, négykarmos és hatkarmos fazon, valamint button foglalatos is. Sokukra jellemző, hogy a gyűrűsín a foglalat felé keskenyedik, ezáltal a gyémántra vezeti a tekintetet. Ilyenek például a csoport legkedveltebb darabjai, az Eclipse, a Chagall és a Monet. A klasszikus fazonok között biztosan megtalálod a tökéletes eljegyzési gyűrűt, ha kedvesed a „kevesebb, néha több” híve, stílusa kifinomult, visszafogottan elegáns és szereti a hagyományos megjelenésű ékszereket, melyek sosem mennek ki a divatból.

Merészen Kreatív – Glamour

Látványos eljegyzési gyűrűk tartoznak ebbe a csoportba, gyémánttal és színes drágakövekkel, rubinnal és zafírral foglalva. Bizonyos darabok káprázatos csillogásukkal emelkednek ki, akárcsak az Azalea és a Camelia, mások pedig egyedülállóan merész formavilágukkal, mint a Royal Arrival és a Singapore Sling. Az utóbbiak különlegessége még, hogy pici rózsaszín színű gyémántok is helyet kaptak a gyűrűkön. A rubinnal díszített darabok közül a Riviera a legkedveltebb, melynek foglalatát két kicsi gyémánt teszi varázslatossá. Tökéletes eljegyzési gyűrűk, minden olyan hölgynek, aki szereti a csillogást, a színeket, aki valami nem szokványos ékszerre vágyik. Azoknak ajánljuk, akik mernek feltűnőek lenni, szertik a nyüzsgést és kalandvágyóak.

Művészien érzéki

Elbűvölő rozé arany eljegyzési gyűrűket találhattok ebben a kategóriában. A rozé arany meleg színe nagyszerűen kiemeli a fehér gyémánt ragyogását. Ez a páratlan összhang teszi érzékivé és lenyűgözővé ezeket az ékszereket, valamint a kecses, vékony vonalak, melyek a formájukat jellemzik. Több fazonnál megfigyelhető a kettényíló gyűrűsín, mely kihangsúlyozza az ívek találkozásánál elhelyezkedő gyémántot. Ilyen például a meseszép Isabelle, a Nathalie és Audrey. Legnépszerűbbek egyike az egyköves gyűrűk közül az Ajax, melyet virágszirmokat formázó foglalata tesz egyedivé. A többkövesek közül pedig a Giselle, melynek ámulatba ejtő a csillogása. Ezek közül minden bizonnyal megtalálod a tökéletes eljegyzési gyűrűt párodnak, ha szereti a természetet és a romantikát, aki a művészi értéket keresi az ékszerekben is, az intuícióira hallgat és örök álmodozó.

Ha tetszik valamelyik fazon, de más színben képzelted el, ne aggódj, bármelyiket elkészítjük sárga, rozé vagy fehérarany színben is. Ha nem tudod a pontos méretet, mi méretre igazítjuk, hogy biztosan tökéletes eljegyzési gyűrűt viselhessen kedvesed.

Iratkozz fel hírlevelünkre az 5%-os kuponért!