Imagine-8 Fehérarany karikagyűrű

Kívül enyhén, belül szűkebb ívben domború, fehérarany karikagyűrű pár

Kívül enyhén, belül szűkebb ívben domború, fehérarany karikagyűrű pár

168.560 Ft

Drágakő tömege: 0,025 ct

Ez a domború, szálcsiszolt felületű fehérarany karikagygyűrű pár tökéletes megtestesítője a visszafogott eleganciának. A lágy hullámvonal, végig kúszva a gyűrű felületén, egyediséget kölcsönöz az ékszernek. A női párban, a vonal mentén apró briliáns csiszolású gyémántok tündökölnek, erősítve ezzel a nőies eleganciát. A matt hatású felület, a brill kövek ragyogása, a lágy és visszafogott formák, egymással összhangban teremtik meg a tökéletes fehérarany karikagyűrű párt.
 
Tudjuk, hogy az esküvő tervezés sok időt vesz igénybe, és ahogy mondani szokták, nem szabad az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat. Ha mégis már csak pár heted van az esküvőig, megnyugodhatsz, mert Nálunk a készítési idő 3 hét.
 
Fehérarany karikagyűrű átlagos tömege: 9,3 g
 
Karikagyűrű szélessége:   4,5 mm
 
Karikagyűrű anyagvastagsága: 1,2 mm
 
Anyag: Fehérarany
Finomsága: 585 ezrelékes
Ingyenes felújítás: vállaljuk az ékszer ingyenes karcmentesítését öt alkalommal és egy alkalommal a fehérarany karikagyűrű teljes körű felújítását a vásárlástól számított öt éven belül.
 
Az átlagos tömeg 53-s és 58-s méret mellett érvényes. Az ettől való eltérésből származó tömegkülönbség miatt az ár változhat.
 
Hogyan spórolhatsz? Ha időpontra érkezel bemutatótermünkbe, 5 % kedvezményt adunk a kiválasztott ékszer árából. Időpontot egyeztethetsz a rólunk menőpontban megtalálható elérhetőségeken.
 
Fizess tört arannyal. Használt, megunt vagy csak sosem használt arany lapul otthon a szekrény mélyén. Hozd be hozzánk és kedvezményesen, a mindenkori világpiaci áron beszámítjuk neked az ékszer árába.
Rendelje meg most
Add meg az ujjméretet
168.560 Ft

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 14:00 19:00

SZ- V: ZÁRVA

Keressen összes termékünk között
Kategória
Gyémánt gyűrűk
Eljegyzési gyűrű
Karikagyűrű
Koktél ékszerek
Ár
< 60 eFt
60-120 eFt
120-220 eFt
> 220 eFt
Szín
Fehér
Sárga
Rozé
Keresés terméknév alapján
Keresés az összes termék közt