Karikagyűrű

Találjátok meg a számotokra tökéletes karikagyűrű párt!

Válasszatok személyre szabott, kézzel készült karikagyűrű kínálatunkból. Legyen szó hagyományos fazonról, vagy egyéni megrendelésről, mi rövid határidővel, kedvező áron elkészítjük. A karikagyűrű a végtelenség, a hűség és az összetartozás jelképe. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki a legkényelmesebb stílusban és színben a legmegfelelőbb karikagyűrűt válassza magának, és ebben mi versenyképes árakon segítünk.

Nézz körül honlapunkon, vagy ha szívesebben felpróbálnád a gyűrűt, látogass el budapesti bemutatótermünkbe ahol kedvező karikagyűrű árak és varázslatos modellek várnak rád!

Drágakövek: a karikagyűrűink jelentős részét (elsősorban a női párokat) drágakövekkel készítjük. Habár igény szerint gyakorlatilag bármilyen drágakővel el tudjuk a legtöbb karikagyűrű fazont készíteni, mi mégis elsősorban a gyémántot ajánljuk. A napi használatnak kitett karikagyűrűk legjobb alapanyaga a legkeményebb természetes anyag a földön. Az általunk használt G- VS1 gyémánt minőség, illetve a kézi drágakőfoglalás pedig garancia arra, hogy nem lesz később probléma vagy meglepetés az ékszerrel. A gyémánt ára ugyan magas, hisz a gyémánt egyike a legdrágább alapanyagoknak a Földön, mégis ilyen kis méretben az abszolút megfizethető kategóriába tartozik.  

Technológia: karikagyűrűkhoz használt technológiák talán a legváltozatosabbak. A 100 %-ban hagyományos kézimunkától kezdve a CNC maráson át, a gépi vésést, 3D tervezést, kézi foglalást fazontól függően egyaránt használjuk. Munkánkért 100 %-ban garanciát vállalunk.

Szállítási határidő: Jellemzően a megrendeléstől számított 2 héten belül tudjuk átadni az ékszert. Karácsonykor, illetve Valentin nap környékén számolhatunk megnövekedett szállítási határidővel. Ezért türelmeteket köszönjük!

Alapanyag: Elsősorban a 14 karátos arany ötvözetet ajánljuk. Ez az anyagösszetétel ideális keménységet nyújt a karikagyűrűk mindenapi használatához és sikerrel ellenáll a kisebb karcolásoknak és ütéseknek. Minden karikagyűrű elérhető fehér, sárga és rozé színekben. Ezentúl jól plattírozható a felületére a fekete szín (fekete rhódium), teljesen fémfehér (fehér rhódium) valamint a rózsaszín (különleges aranyötvözet).

Spórolj 5 %-t a karikagyűrű árából! Ha úgy döntetek, hogy meglátogattok minket és érkezésetek előtt egyeztettek időpontot a Kapcsolat menűpont alatti elérhetőségek egyikén, úgy 5 % kedvezményt adunk a karikagyűrű pár árából. Éljetek a lehetőséggel, hisz egy telefonhívással jó pár ezer forintot spórolhattok.

Varázslatos modellek klasszikus karikagyűrű fehérarany karikagyűrű, gyémánt karikagyűrű fazonok várnak rád. Kedvező jegygyűrű árak közvetlenül a gyártótól.

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 14:00 19:00

SZ- V: ZÁRVA