Drágakő felvásárlás

Drágakő felvásárlás

Drágakő felvásárlás. Egyszerű és gyors megoldás, versenyképes árakkal!

 
Drágakő felvásárlás Budapesten: mindegy, hogy milyen csiszolású a drágaköve cégünket érdekelheti- akár hétvégén is (Időpont egyeztetés hiányában sajnos nem áll módunkban ajánlatot kiadni. Megértésüket köszönjük!).
 
Amennyiben versenyképes áron szeretne drágakövet vagy drágaköves ékszert értékesíteni, úgy kérjük, hogy az Ön biztonsága és kényelme érdekében kérjen időpontot kollégáinktól alábbi elérhetőségek egyikén. A drágakő felvásárlás folyamata az Ön érdekében nagyon gyorsan zajlik, mely bevizsgálásból, értékbecslésből és ajánlattételből áll. A bevizsgálás irodánkban történik, biztonságos és diszkrét módon.
 

Bejelentkezni lehet:


telefonon: +36 20 2624 185

emailen: gyemantot.vasarolunk@gmail.com

Bejelentkezési idő: H-P: 9:00 – 17:00

 

Elsőrendű drágakövek felvásárlása

Cégünk elsősorban a természetes zafír, rubin, tanzanit, smaragd drágakövekre tud ajánlatot tenni. A drágakő fajtájának és méretének függvényében előfordulhat, hogy csak kifoglalva tudjuk azt bevizsgálni, illetve ajánlatot tenni rá. A kifoglalás a tulajdonos hozzájárulásával a helyszínen zajlik és díjmentes.
 
Amennyiben a drágakő nem rendelkezik certifikáttal, keressen minket bizalommal, segítünk a bevizsgáltatásban, melynek díját az eladó fél fizeti. A bevizsgálást követően a drágakő azonnal kifizetésre kerül. A részletekről érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén.
 

Tört arany / nemesfém ékszer felvásárlás

Foglalt kövek esetében lehetőség nyílik az ékszer aranytartalmának értékesítésére is. Az arany vagy platina felvásárlási ára a mindenkori világpiaci ártól függ. Az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet a részletekkel kapcsolatban. Köszönjük, ha megtisztel minket bizalmával.
 
100 %-os Megelégedettségi Garancia
Amennyiben Ön valamilyen oknál fogva úgy dönt, hogy mégis megtartaná az értékesített drágakövet, úgy cégünk lehetőséget biztosít arra, hogy az értékesítés időpontjától számított 24 órán belül visszavásárolja azt. A visszavásárlási szándékot, kérjük, minden esetben előre jelezze elérhetőségeink egyikén. A visszavásárolt követ ezután már nem áll módunkban a későbbiekben megvásárolni. A visszavásárlásnál 5-20 % kezelési költséget vonunk le.
 

Drágakő felvásárlás időpontját a következő elérhetőségek egyikén egyeztethet:

1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 4-8/204.
 
+36 20 2624 185
 
gyemantot.vasarolunk@gmail.com
 
Bejelentkezési idő: H-P: 9:00 – 17:00
 
 
Hivatkozások:
 
 
 
 
címkék: drágakő felvásárlás,  zafír felvásárlás, tanzanit felvásárlása, antik drágakő felvásárlás, drágaköves ékszer felvásárlás, dragako felvasarlas

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 14:00 19:00

SZ- V: ZÁRVA

Keressen összes termékünk között
Kategória
Gyémánt gyűrűk
Eljegyzési gyűrű
Karikagyűrű
Koktél ékszerek
Ár
< 60 eFt
60-120 eFt
120-220 eFt
> 220 eFt
Szín
Fehér
Sárga
Rozé
Keresés terméknév alapján
Keresés az összes termék közt