Blog

Eljegyzési ajándék ötletek

2017.06.23
Eljegyzési ajándék ötletek Ha egy pár eljegyzi egymást, ötletes ajándékokkal, élményekkel gratulálhatunk nekik ebből az alkalomból.
Eljegyzési ajándék ötletek - Brillancy Blog

Eljegyzési ajándék ötletek

 
Ha egy pár eljegyzi egymást, ötletes ajándékokkal, élményekkel gratulálhatunk nekik ebből az alkalomból. Amennyiben közelebbi rokonunkról, barátunkról van szó, lehet ez egy egyedileg készíttetett tárgy, vagy akár egy ajándékutalvány. Egy élmény, amelyet ajándékba adunk, lehet éppoly maradandó, mint egy személyre szóló kristálypohár, bögre. 
 
Sokan örömmel fogadnak egy vacsorautalványt, wellness hétvégét, vagy egy közös masszázst párjukkal. Fantasztikus élmény lehet egy párnak egy közös eljegyzési fotózás megszervezése, mellyel maradandó élménnyé válik majd jegyességük időszaka. Egy ilyen fotózás jó alkalom az esküvői fotózás főpróbájaként is.  
 
Eljegyzési ajándék között szerepelhetnek komolyabb, és viccesebb tárgyak is, mint például egy névvel ellátott kristálypohár pár, vagy egy egyedileg készíttetett rendszámtábla a házasulandó pár nevével ellátva. A bögre is jó felület az egyedi feliratoknak, itt szóba jöhet a Mr. és Mrs. felirat. 
Ha eljegyzési ajándék ötletek után keresgélünk, lehet már előre az esküvőre is gondolni, így például a menyasszony biztosan örömmel fogad majd egy csodálatos gyöngysort, gyöngy fülbevalót, a vőlegény pedig egy elegáns mandzsetta gombot a viselendő öltönyhöz. 
 
A szertartás során majd szüksége lesz a házaspárnak egy gyűrűpárnára, amin a karikagyűrűket fogják tárolni. Ez is lehet egy csodás, személyre szóló eljegyzési ajándék. 
Sokszor a család szeret együtt ünnepelni, így előfordul, hogy a pár, vagy a pár szülei az eljegyzés alkalmából partyt rendeznek. 
Ilyenkor lehet sütivel, borral, virággal kedveskedni az örömteli hír bejelentése alkalmából. 
 

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 14:00 19:00

SZ- V: ZÁRVA

Keressen összes termékünk között
Kategória
Gyémánt gyűrűk
Eljegyzési gyűrű
Karikagyűrű
Koktél ékszerek
Ár
< 60 eFt
60-120 eFt
120-220 eFt
> 220 eFt
Szín
Fehér
Sárga
Rozé
Keresés terméknév alapján
Keresés az összes termék közt