Általános vásárlási feltételek

ÁSZF tartalomjegyzék

 

Kérjük, amennyiben vásárlója, és aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket. Csak és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben annak minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. Jelen szerződés tartalmazza a hatályba lépésének idejét. A szerződés nyelve Magyar.

A webáruházzal kapcsolatos általános információkról, annak működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdésekről bővebben a megadott elérhetőségeinken kaphat felvilágosítást!

 

 

1.      Üzemeltető adatai

Cégnév: Origin Gold Kft.

Székhely: 1094 Budapest, Ferenc tér 2-3

Adószám: 22935199-2-43

Nemesfémhitelesítő Hatóság engedélyszáma: PR6482

Bankszámla száma: 10404522-50526574-69831001

Elektronikus elérhetőség: info@brillancy.hu

Telefonos elérhetőség: +36 30 539 1179

E-mail: info@brillancy.hu

 

2.      Webáruházra vonatkozó általános információk

A webáruház használatához kapcsolódó olyan technikai jellegű tájékoztatásokat, részletes feltételeket, melyeket jelen Általános Szerződési Feltételek nem tartalmaznak, a Webáruház aloldalai tartalmazzák.

Szolgáltató semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.

 

2.1.   Bemutatkozás

Célja, hogy Vásárlóink részére online felületet biztosítsunk, melyen gyorsan, kényelmesen tudja kiválasztani a számára legmegfelelőbb ékszert. A webáruház aloldalain elérhetőek a termékekhez kapcsolódó szükséges információk. Amennyiben a Vásárló oldalán további kérdések merülnek fel, úgy kérjük, ne habozzon az oldalon több helyen is megtalálható elérhetőségek egyikén feltenni őket.

 

A webáruházban bemutatott termékeket, a rendelési igények szerint, bármilyen méretben, illetve a piacon elérhető színekben képesek vagyunk elkészíteni. Minden termékhez tartozik egy információs aloldal, melyen lehetőséget biztosítunk arra, hogy az ékszerhez eltérő színű, illetve eltérő tisztaságú gyémántok közül válogathasson Vásárlónk. A tisztaságban és színben eltérő kövek természetesen eltérő árakat is jelentenek.

 

2.2.   Termékekre vonatkozó tájékoztatás

Megvásárolható termékek köre:

ü  Arany eljegyzési gyűrű gyémánttal

ü  Karikagyűrű

ü  Ezüst design gyűrű gyémánttal

ü  Egyedi igények alapján kézműves gyémánt ékszerek

 

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27% áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Az árak tartalmazzák a csomagolási költséget!

 

2.2.1.      Készletezés

A gyűrűk méretét, anyag színét (vörös fehér vagy sárga arany), anyagminőségét (14 vagy 18 Karátos arany), gyémánt fajtáját tisztaságát és színét egyedileg ki tudja választani a Vásárló a megrendelés során.

 

A Szolgáltató a bemutatott ékszerek csupán egy részéből tart fent készletet. A mintakollekciónkban található nagyszámú gyűrű, a kívánság szerint eltérő színvilág, illetve az eltérő gyémánt szín / tisztaságból fakadó szinte végtelen számú kombináció miatt nem tudja megoldani, hogy minden méretben, mindegyik anyagból és színből, illetve minden féle kővel foglalva legyenek készen modellek.

 

Ennek ellenére lehetőség van egyedi igények szerint, felár megfizetése mellett, egy hetes, illetve két napos sürgősséggel rendelni ékszereket.

 

2.2.2.      Gyémántok

Az oldalakon bemutatott gyémántok minden esetben természetes eredetűek és emberi munkával megcsiszolt drágakövek.

 

2.2.3.      Eljegyzési gyűrűk

A webáruházban bemutatott eljegyzési gyűrűkről készült képek illusztrációk. A valóságban előfordulhatnak apróbb eltérések. Ezen eltérések nem jelentősek és többnyire az eltérő méretekből, illetve eltérő színű kövekből fakadnak.

A Szolgáltató által készített ékszerek rendelhetőek fehér, sárga, vörös, illetve rozé aranyból. Az ékszerekben lévő gyémántok rendelhetőek VVS, VS, SI tisztaság és G, H, I, J színek bármely kombinációjával. Eltérő kombinációkhoz eltérő árak tartoznak. Az árak az ékszerek adatlapján elhelyezett ármátrixban találhatóak meg. Ezen árak tartalmazzák a gyémánt árát, az ékszer elkészítési díját, valamint a csomagolási költségeket is.

Az elkészült ékszer tömege, mérettől függően +/- 3-5 %-ban eltérhet az ékszer adatlapján feltüntetett átlag tömeghez képest. Ebben az esetben természetesen az ár is változhat. Az árváltozás jogát a Szolgáltató minden esetben fenntartja. Megjegyzendő viszont, hogy az esetleges árváltozásra Szolgáltató rendelés korai szakaszában felhívja a Vásárló figyelmét, illetve minden esetben igyekszik az árváltozást mérsékelni.

 

2.2.4.      Karikagyűrűk

Szolgáltató által készített karikagyűrűk megtekinthetőek a megadott elérhetőségek között található Bemutatóteremben. A készített karikagyűrűk saját tervezésű, kézműves ékszerek, melyek igény szerint tartalmazhatnak drágaköveket is.

A Szolgáltató lehetőséget biztosít arra, hogy a Vásárló egyedi igényei alapján készítsen el karikagyűrűt.

Az egyedi karikagyűrűk szállítási ideje 2-4 hét.

 

2.2.5.      Csomagolás

A csomagolás költségét a Szolgáltató vállalja, a Vásárló felé nem kerül felszámításra.

 

2.2.6.      Garancia a minőségre

Minden termékünket ellátunk minőségi tanúsítvánnyal, melyek igény szerint lehetnek a következőek:

·         Ékszerértékelő lap

·         Gyémántértékelő lap + ékszerről kiállított minőségi tanúsítvány

Ékszerértékelő lap tartalmazza az adott ékszer anyagát (14 – 18 karátos arany - ezüst, finomságát ezrelékben, pontos tömegét, fémjelzésről információt, valamint az ékszerben lévő gyémánt tisztaságát, színét, csiszolás típusát, csiszolás minőségét, méreteit, tömegét.

Gyémántértékelő lap tartalmazza az adott gyémánt tisztaságát, színét, csiszolás típusát, csiszolás minőségét, méreteit, tömegét. Gyémántértékelő lap kívánság szerint kiállítható angol, illetve magyar nyelven is.

 

2.3.   Méretkorrekció

Szükség esetén Szolgáltató vállalja az ékszerinek igény szerinti méretre állítását. Ez a lehetőség azonban csupán abban az esetben adott, amikor a szóban forgó ékszer formaterve megengedi a méretkorrekciót.

 

2.3.1.      Eljegyzési gyűrűk

Az utólagos méretkorrekció az eljegyzési gyűrűk esetén ingyenes.

Méretkorrekcióra vonatkozó általános szabályok:

·         a méretkorrekció ingyenes, azonban plusz anyag felhasználásakor az anyag díja a Vásárlót terheli

·         méretkorrekció nem minden esetben lehetséges. Az adott ékszer formatervétől függ a korrekció lehetősége. Ha az nem engedi meg a korrekciót, a gyűrű újragyártása szükséges. Ez a költség a Vásárlót terheli

·         amennyiben elvégezhető a méretkorrekció általános szabály, hogy maximum 3-5 számot, azaz a gyűrű belső kerületén mérve 3-5 mm-t lehet szűkíteni/nyújtani.

A méretezéssel kapcsolatos további információkat jelen szerződés 1. Pontjában található elérhetőségeken kaphat.

 

2.3.2.      Karikagyűrűk

Az utólagos méretkorrekció a karikagyűrűk esetén formaterv függvényében változik. Az ékszerek adatlapján található termék kód alapján további termék specifikus információkat jelen szerződés 1. Pontjában található elérhetőségeken kaphat.

Méretkorrekcióra vonatkozó általános szabályok:

·         abban az esetben, ha a méretkorrekció ingyenes, azonban plusz anyag felhasználására van szükség, az anyag díja a Vásárlót terheli

·         méretkorrekció nem minden esetben lehetséges. Az adott ékszer formatervétől függ a korrekció lehetősége. Ha az nem engedi meg a korrekciót, a gyűrű újragyártása szükséges. Ez a költség a Vásárlót terheli

·         amennyiben elvégezhető a méretkorrekció általános szabály, hogy maximum 2-5 számot, azaz a gyűrű belső kerületén mérve 2-5 mm-t lehet szűkíteni/nyújtani.

·         Nem lehet nyújtani a „körbe köves” gyűrűket. A foglalat torzulása miatt a legapróbb nyújtás is komoly rizikóval jár a kövekre nézve.

A méretezéssel kapcsolatos további információkat jelen szerződés 1. Pontjában található elérhetőségeken kaphat.

 

2.4.   Nyomon követés – restaurálás

Szolgáltató komplex szolgáltatásainak keretein belül a megrendelt termékek tökéletes kivitelezésén túl vállalja, bizonyos feltételek mellett, hogy az elkészített ékszereket időközönként felújítja, restaurálja.

2.4.1.      Éves ellenőrzés – tisztítás

A gyémánt sajátja, hogy könnyen megtapad a felületén a zsír, illetve a zsír alapú szennyeződés. A gyémánt felületét könnyen le lehet törölni, azonban a foglalat által kitakart rész tisztítása szaktudást, illetve speciális berendezést igényel. Szolgáltató ellendíjazás nélkül vállalja, hogy a nála készült ékszereket a vásárlástól számított 10 éven keresztül, minden évben egyszer a nem kívánatos szennyeződésektől megtisztítja. Ezen felül a Szolgáltató vállalja a foglalatok, a drágakövek, illetve az ékszer testének a gondos, szakértői átvizsgálását. Amennyiben hibát észlel, úgy javaslatot tesz annak kijavítására.

2.4.2.      Kétévenkénti felújítás

Szolgáltató ellendíjazás nélkül vállalja, hogy a nála készült ékszereket a vásárlástól számított tíz éven keresztül, minden második évben egyszer felújítja. A felújítás alatt a normális napi használat miatti mikrokarcolások, karcolások, valamint a felület kopása értendő. Roncsolt ékszereket Szolgáltató nem tudja ebben a kategóriában kezelni. Nem megfelelő használatból fakadó sérülések javítását Szolgáltató nem tudja ellendíjazás nélkül vállalni, hiszen a hiba/sérülés nem az ő ügyköréből származik.

 

2.4.3.      Nem megfelelő használatból fakadó sérülések javítása

Nem megfelelő használatból fakadó sérülések javítását Szolgáltató javítási listaáron tudja vállalni, amennyiben az ékszer javítható. További információért hívja az 1. pontban megadott elérhetőség egyikét.

 

 

3.      Webáruház használata

Ha a Vásárlónak a vásárlás előtt a termékekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, Szolgáltató az 1. pontban meghatározott telefonszámon vagy email címen készéggel áll a Vásárló rendelkezésére. A Szolgáltató által forgalmazott termékekre vonatkozó használati utasítást Szolgáltató az áruhoz mellékeli vagy személyes átvétel esetén a Vásárlónak átadja. Amennyiben valamilyen oknál fogva a használati utasítást a Vásárló nem kapná meg, köteles azt még a termék használatba vétele előtt haladéktalanul jelezni a Szolgáltató felé, hogy pótolni tudja. Amennyiben a Vásárlónak a Webáruházban található bármely termék minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban, a Webáruház felületén közölteknél több információra van szüksége, kérjük forduljon bizalommal a Szolgáltatóhoz az 1. pontban meghatározott bármely elérhetőségeken keresztül.

 

 

3.1.   Vásárlás a webáruházban

A webáruház kialakítása lehetőséget nyújt a gyors és egyszerű rendelések lebonyolítására.

 

3.1.1.      Megrendelés menete

A Webáruház tartalmának minden része elérhető bármely Vásárló számára.

A vásárlás regisztrációhoz nem kötött, így az a vásárlásnak nem feltétele és erre a Szolgáltató nem is biztosít lehetőséget a Webáruház felületén.

 

A Vásárló megrendelést adhat le a Webáruházban eladásra meghirdetett termékekre.

 

Vásárló a megrendelni kívánt termék részletes jellemzőiről, áráról, a termék nevére vagy a terméket ábrázoló képre történő kattintást követően tájékozódhat.

 

A termék adatlapján feltüntetett gyémánt szín és tisztasági kombinációk közül bármelyik kiválasztásra kerülhet. A kiválasztás az adott árat tartalmazó mezőre való kattintással történik. Az itt feltüntetett ár az ékszer vételára, mely tartalmazza a gyémánt árát, az ékszer készítési díját, a nemesfém alapanyagárát, a foglalási költséget, a plattírozás, valamint a csomagolás költségeit.

 

Amennyiben a Vásárló úgy érzi, hogy megtalálta a neki tetsző ékszert és kiválasztotta, hogy milyen jellemzőkkel rendelkező gyémánt kerüljön a foglalatba, úgy a táblázat jobb alsó sarkában lévő „kosárba” ikonra kattintva választhatja ki az adott ékszert. Ezt követően a bal felső részen válik láthatóvá a Kosár tartalma. Amennyiben további ékszert is szeretne rendelni a Vásárló, úgy folytathatja a böngészést. Ha másik ékszert választ, vagy nem kívánja a kiválasztott ékszert megrendelni, úgy a „kosár kiürítése” ikonra kell kattintania.

Amennyiben úgy dönt a Vásárló, hogy a kosár tartalmát meg kívánja venni, úgy a „Megrendelem” ikonra kattintva továbbhaladhat a vásárlási folyamatban.

 

A Vásárlónak a megrendeléshez a következő adatokat kötelező megadnia a Szolgáltató részére:

 

·         Név

·         Telefonszám

·         Email cím

·         Átvétel módja

·         Fizetés módja

 

Vásárló kijelenti, hogy a megrendelés során megadott személyes adatok a valóságnak mindenben megfelelnek.

 

A vásárlás folyamatának a lezárását a „Megrendelem” ikonra kattintva lehet elérni.

 

A megrendelés elküldését követően, a Webáruház felülete tájékoztatja a Vásárlót arról, hogy a Vásárló a megrendelését sikeresen elküldte, amiről egy automatikusan generált tájékoztató emailt küld a Szolgáltató rendszere a Vásárló által megadott email címre.

 

3.1.2.      Ékszereink ára

A termékek vételára a Webáruházban az általános forgalmi adót és egyéb közterheket is tartalmazó módon van feltüntetve. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét.

A termékek mellett feltüntetett bruttó árak minden esetben átlagos méretek alapján vannak számolva és tájékoztató jelleggel vannak közölve. Az általános paraméterek megváltoztatása esetén (pl. kisebb/nagyobb méret) esetén a gyűrűk súlya kevesebb vagy több is lehet, így az ár is változhat.

 

A termékek ára magyar forintban (Ft) kerül feltüntetésre.

 

Szolgáltató az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartja.

 

Kivételes esetekben az elkészített gyűrűk tömege, a Webáruház felületén kiszámoltakhoz képest minimális mértékben eltérhet, az ékszerek gyártástechnológiájából kifolyólag, így az ár is változhat + - 2-5 %-ban.

 

Szolgáltató nem vállal felelősséget a gondossága ellenére és/vagy a rendszer hibájából eredően hibásan feltüntetett árért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő, irreális árra (0 Ft) vagy olyan árra, melyből egyértelműen megállapítható, hogy kedvezmények biztosítása mellett is túlzott mértékben eltér a valós értéktől. Ilyen esetekben a Szolgáltató nem köteles a terméket a Webáruházban hibásan feltüntetett áron szolgáltatni. Hibás ár feltüntetése esetén, Szolgáltató felkeresi a Vásárlót és felajánlja részére, a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, ugyanis ilyen esetben a Szolgáltató újraszámítja a termék értékét (súly, kövek mennyisége stb. figyelembevételével). Ha a Vásárló részére a valós ár (akár kevesebb akár több) nem megfelelő, a Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli valós áron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést.

 

 

3.1.3.      Hibák korrekciója az adatok megadásakor

Vásárlónak a rendelés bármely szakaszában és a megrendelés Szolgáltató részére való elküldéséig bármikor lehetősége van az adatbeviteli hibák javítására, a megrendelési felületen (pl. termék törlése a kosárból a „kosár ürítése” vagy a „törlés” feliratra kattintva). Adatbeviteli hibának minősül például rossz termék elhelyezése a kosárban, majd a termék törlése a kosárból, rendelési adatok elírása stb. (pl. szállítási cím).

 

 

3.1.4.      Visszaigazolás, ajánlati kötöttség kezdete

A Vásárló által elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését a Szolgáltató automatikus visszaigazoló e-mail útján visszaigazolja a Vásárló részére, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza a Vásárló által a megrendelés során megadott adatokat (pl. szállítási információk), a rendelés dátumát, a megrendelés kiszállításának (általános) idejét, a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását a termék képét, a termék árát, szállítási költséget és a fizetendő végösszeget.

Ez a visszaigazoló email egy 24 órán belüli automatikus rendszerüzenet (első email), mely jelzi a Vásárló számára, hogy megrendelését a Szolgáltató megkapta. Az automatikus visszaigazoló email Vásárlóhoz történő megérkezésével érvényes szerződés nem jön létre a felek között.

 

Szolgáltató az automatikus rendszer emailt követően, egy második emailt küld a Vásárló részére 48 órán belül, melyben tájékoztatja a Vásárlót a megrendelésben foglaltak teljesíthetőségéről.

 

A szerződés az ajánlat Szolgáltató általi elfogadásáról szóló külön e-mail (második email) megérkezésekor jön létre és nem a megrendelés automatikus visszaigazolásáról szóló email 48 órán belüli megérkezésével.

 

Ha a Vásárló hibát vesz észre a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében, azt 1 napon belül jeleznie kell a Szolgáltató felé, a nem kívánt rendelések teljesítésének elkerülése érdekében.

 

Vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, ha késedelem miatt (48 órán túl) nem kapja meg Szolgáltatótól az elküldött rendelésére vonatkozó második visszaigazoló e-mailt.

 

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak, továbbá a szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.

 

 

3.1.5.      Fizetés

Vásárló az alábbi fizetési módok közül választhat:

·         Készpénzben, az áru üzlethelyiségben történő átvételekor

·         Fizetés utánvétellel

·         Előre utalás bankszámlára

 

Készpénzben, az áru üzlethelyiségben történő átvételekor: A termék átvételekor történő fizetés választása esetén a Vásárló a Szolgáltató üzlethelyiségében fizeti meg a termék vételárát készpénzben a Szolgáltató részére. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban van lehetőség. A termék átvételére a Vásárló a fizetést követően jogosult.

 

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a Webáruházban megrendelt termék a GLS futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Vásárló a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben.

 

Előre utalás bankszámlára: A Vásárló a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, megelőzően fizeti meg 10404522-50526574-69831001 számú bankszámlájára banki átutalással.

Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban a megrendelés számát minden esetben szükséges feltünteti. Előre utalás esetén a Vásárló a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását követően jogosult. Utalás esetén a Vásárló minden esetben várja meg, amíg a Szolgáltató emailben elküldi a pontos összeget és a szükséges számlaszámot is az utaláshoz.

 

Az egyedi elképzelés alapján elkészített ékszerek esetében a Vásárló köteles a 300.000 Ft alatti megrendelés esetén 15 000 Ft-ot, 300 000 Ft feletti megrendelés esetén termék vételárának 10%-át, mint foglalót, előreutalással megfizetni a Szolgáltató részére.

 

Szolgáltató az egyedi termékek gyártásához csak abban az esetben kezd hozzá, amennyiben a vételár 10%-ának megfelelő összeg vagy 300 000 Ft alatti megrendelés esetén 15 000 Ft jóváírásra került a Szolgáltató bankszámláján. Az utalás részleteiről a Vásárlót a Szolgáltató részletesen tájékoztatja a visszaigazoló emailben. A Vásárló jelen szerződés 1. számú pontjában található elérhetőségek egyikén tájékozódhat a részletekről.

 

3.1.6.      Számlázás

Szolgáltató a megrendelt termékek kiszállításakor vagy az üzlethelyiségben történő átadáskor a Vásárló részére, a kifizetés igazolására, a termékkel együtt számlát ad.

 

3.1.7.      Kiszállítás

Amennyiben a Vásárló a házhozszállítást jelölte meg a megrendelés folyamán, úgy Szolgáltató vállalja, hogy a GLS futárszolgálattal a megadott határidőn belül elküldi Vásárló részére a megrendelt ékszert.

3.1.7.1.            Kiszállítás módja

A Webáruházban leadott rendelések kiszállítása a GLS futárszolgálattal történik. A futárszolgálat hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket.

 

Amennyiben a Vásárló ebben időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni (munkahely címe), ahol a szállítási időszakban a Vásárló biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

 

Amennyiben a futár nem talál a megadott címen senkit, meghagyja elérhetőségét és vele lehet egyeztetni időpontot másnapra vagy egy következő napra.

 

Amennyiben a Vásárló a futárszolgálat által megjelölt időpontban nem tartózkodik az általa megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a GLS futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével a Vásárlónak lehetősége van a GLS-el új szállítási cím és időpont egyeztetésére. A futárszolgálat további 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását.

 

A futárszolgálat legfeljebb kétszeri kézbesítést kísérel meg, azonban, ha a 2. kiszállítás is sikertelen, – Vásárlónak felróható okból - akkor a 2. kiszállítás költségét Vásárló köteles megfizetni Szolgáltató részére.

 

A terméknek a GLS futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően Vásárló kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

 

A szállítólevél aláírásával Vásárló elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

 

Ha Vásárló a termék átvétele során sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, a sérülésekről jegyzőkönyv felvételét kell kérnie a kiszállítást végző személytől. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért Szolgáltató felelősséget nem vállal!

 

3.1.7.2.            Kiszállítási határidők

A termékek kiszállítási határideje 1-3 hét, bizonyos esetekben azonban előfordulhat, hogy a kiszállítás határideje 2-4 hét.

 

A Szolgáltató a termék kiszállításának (általános) határidejéről a Szolgáltató által küldött második emailben pontosan megadja a kiszállítás napját.

 

 A Szolgáltatót a Vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

 

3.1.7.3.            Kiszállítás díjazása

Személyesen Budapesten (1065 Budapest, Podmaniczky u. 11.) ingyenes,

GLS futárszolgálattal belföldre előre utalással 990.-Ft

GLS futárszolgálattal belföldre utánvéttel 1800.-Ft.

100.000 Ft összeghatárt meghaladó vásárláskor a szállítási díja ingyenes.

 

3.1.7.4.            Személyes átvétel

Személyes átvételre lehetőség nyílik Szolgáltató bemutatótermében:

·         1065 Budapest, Podmaniczky u. 11. – Brillancy Ékszer

·         Nyitva tartási idő:

o   H – P: 12:00 – 19:00

o   Sz: 10:00 – 13:00

o   V: ZÁRVA

 

3.2.   „Egy hetes” megrendelés

A gyűrűk gyártási ideje általában – a gyűrű fajtájától, méretétől, kövek mennyiségétől függően – 1-2 hét, bizonyos esetekben (például 18 karátos arany vagy több színű aranyból összeépített gyűrűk esetében) a gyártási idő 1-4 hét is lehet.

 

Ha a Vásárlónak valami oknál fogva ettől hamarabb lenne szüksége a kiválasztott gyűrűre, akkor Szolgáltatóval mindenképp vegye fel a kapcsolatot annak érdekében, hogy egyeztessék a termékek legyártásának pontos idejét.
Ha a Vásárló részére 1 héten belül kell a gyűrűt legyártani, akkor Vásárló tudomásul veszi, hogy az extra költséggel jár, melyet, előzetes egyeztetés után, a Vásárló köteles megfizetni.

 

3.3.   „Két napos” megrendelés

Szolgáltató lehetőséget biztosít két napos szállításra is.

Két napos szállítási határidő esetén Szolgáltató csak és kizárólag a 1. Pontban megadott elérhetőségek között szereplő Bemutatótermében való átadásra tud kötelezettséget vállalni. Két napos szolgáltatással kapcsolatban érdeklődjön Szolgáltató elérhetőségein.

Ha a Vásárló részére két napon belül kell a gyűrűt legyártani, akkor Vásárló tudomásul veszi, hogy az extra költséggel jár, melyet, előzetes egyeztetés után, a Vásárló köteles megfizetni.

 

3.4.   Felelősség

 

 

4.      Elállási jog

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban „Fogyasztó”).

 

Fogyasztó jogosult a termék adásvételére irányuló szerződés esetén

 

a) a terméknek,

b) több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek,

a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított nyolc (8) munkanapon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

 

4.1.   Fogyasztót a következő esetekben nem illeti meg az elállási jog:

 

- olyan termék értékesítése esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;

-olyan termék értékesítése esetében, amely a Fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a Fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.

 

5. Kedvezmények

Keressen fel minket!

Brillancy Ékszer

 

Bemutatóterem a Parlament és a WestEnd City Center közelében.

1065 Budapest

Podmaniczky u. 11.

+36 30 539 1179

H-P: 14:00 19:00

SZ- V: ZÁRVA

Keressen összes termékünk között
Kategória
Gyémánt gyűrűk
Eljegyzési gyűrű
Karikagyűrű
Koktél ékszerek
Ár
< 60 eFt
60-120 eFt
120-220 eFt
> 220 eFt
Szín
Fehér
Sárga
Rozé
Keresés terméknév alapján
Keresés az összes termék közt